keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Yö Glo -hotellissa


Olessamme Kevätmessuilla Helsingissä yövyimme mieheni kanssa Glo -hotellissa. Pitihän sieltäkin kuvia ottaa inspiraatiokansiooni, varsinkin kylpyhuoneen ovien toteutus oli mielenkiintoinen. Huomenna kuvia vastikään avatusta Glogatan 4 -ravintolasta, jonka sisustus oli silmiähivelevä. Oletko sattumoisin jo käynyt siellä syömässä?


When we visited Helsinki two weeks ago we stayed one night in the Glo -hotel. The bathroom door couched my eye. Tomorrow I will post photos from the Glogatan 4 -restaurant in which the interior design is fabulous. 


Riikka

6 kommenttia:

 1. Kun me oltiin Helsingissä meidän pikku reissulla mietittiin kauan Glon ja Klaus K:n välillä. Päädyttiin sitten kuitenkin Klaus K hotelliin kun monet olivat niin kehuneet sen aamiaista, ja olihan se ihan mahtava :) Tuo Glon huone näyttää kyllä tosi kivalta ja freessiltä :) Sanoisimpa että kivempi kuin se meidän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kans yövytty kerran Klaus K:oossa, aamiainen on kyllä luksusta :) Glon aamiainen oli jotenkin ihan perushyvä. Glon huone oli tyylikäs, vähän liikaa ruskeaa kyllä mun makuun.

   Ja tuosta valaisimesta sängyn päällä pitää sanoa sen verran, että ihan hienon näköinen, mutta eihän sitä voinut pitää päällä jos sängyssä oli, kun lamput sokaisivat sidekalvot :D Mutta siis yleisvalona ihan hieno toteutus!

   Poista
 2. Tää on just tätä: kun asuu Helsingissä, niin muilta kuulee uudet ravintolat! Kävin Glo:ssa muutama viikko sitten kun Tampereen ystävät yöpyivät siellä ja kurkkasin heidän huonetta. Varsin tyylikästä! Tuo mieleen Långvikin kylpylän, jota suosittelen seuraavaksi minilomakohteeksi! T. Hanna-K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on darling vieläkin häntä koipien välissä, kun ei teitä, rakkaat ihmiset, ehditty nähdä kun käytiin Helsingissä :/ Kävin katsomassa tuon Långvikin kylpylän sivut, näytti hienolta. Oliskohan sinne siis seuraava miniloma..? Tai naisten viikonloppu..?!!

   Poista
 3. Tyylikös hotelli. En ole koskaan yöpynyt Glossa, mutta joskus täytyy korjata tää puute :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, oli hyvä hotelli, ja varsinkin se alakerran ravintola, jossa tarjoiltiin aamupala, kuvia sieltä tänään.

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...