lauantai 20. huhtikuuta 2013

Huvilan ruokapöytä ja uudet tuolit

Nyt kun huvilakausi on aluillaan, mun katse ja ajatukset kääntyvät huvilan sisustukseen. Ihan ensimmäiseksi mun tekisi mieli tuunata toi huvilan ruokapöytä ja vaihtaa noi tuolit. Tämä ruokailuryhmähän oli mun poikamiestyttöboksissani, joten sitä ei ole varsinaisesti suunniteltu tai hankittu huvilalle. Pöydästä voisi maalata pöytälevyn reunan mustaksi ja yhdistää kaveriksi valkoiset DSW-tuolit... Niissä näkyisi hyvin sormenjäljet mustikanpoimimisen jälkeen :)


Source
  


A new idea for chairs to our villa. What do you think?


Hikoaakohan tuossa muovituolissa kesähelteillä peba?
Mitäs tykkäät mun suunnitelmista?
Olisko sulla jotain ideoita?
Riikka4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä. Itse tilasin meille yhden DSW tuolin ja kokeilin sitä koe mielessä keittiön pöydän ääreen ja omaa silmää häiritsi tuolin selkänojan pienuus kun on tottunut korkeaselkäisiin tuoleihin :) Mutta nämä on makuasioita, kaunis tuoli se on jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio tuo selkänojan mataluus! Toisaalta se olisi ihan hyvä asia, sillä mua häiritsee kun nuo nykyiset tuolit on maiseman edessä :)

   Poista
 2. Noi tuolit on aivan ihanat! Jos en olisi ostanut Artekin alesta sinisiä tuoleja unelmieni keittiöön, niin harkitsisin vakavasti juuri tuota mallia. Mutta kun niiden ale-tuolien takia jouduttiin hankkimaan vuokravarasto ja lopulta sitten löytyi myös uusi koti, jonne se unelmien keittiö saatiin, niin veikkaan, että mulle rapsahtaa kotiarestia, jos alan uusista tuoleista puhumaan :) Enkä kyllä luovu mun sinituoleista! T. Hanna-K Ps. Jos Suomen suvessa peba vähän joskus hikoaa niin otettakoon se positiivisena ongelmana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo, Suomen suvessa, joka on lyhyt ja vähäluminen, peba on enimmäkseen hieman kohmeessa! Vitsi, mä haluuuuuun niiiiin päästä näkemään teidän uuden kodin!! Ja sinituolit, hauska tarina :D Kotiarestilla ei kyllä kannata leikkiä...

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...