torstai 25. huhtikuuta 2013

Tarinoita Yrjön ajoilta


Yrjö tuli meille kylään viimeyönä. Miksi ihmeessä se rantautuu aina yöllä?! Tänään onkin sitten meidän 3veellä ollut kuumetta, veto veks ja vain jäätelö maistunut. Onneksi edes se. 

Mun sisustusprojekti on ollut jäissä tällä viikolla, vaikka niin hehkutin projektitunnelmia alkuviikolla: kärsin viikonlopun tuskallisista vatsakivuista ja päädyn maanantaina terveyskeskuksen kautta kirurgin puheille. Ensin mietittiin että leikattaiskos umpisuoli, mutta sitten kokeiltiin ensin antibiootit. Onneksi tulehdusarvot ovat laskeneet ja kivut menneet menojaan, joten leikkaukselta säästyin. Ainakin tällä erää. Mutta näin täällä siis projekti etenee... NOT! Että tällainen kurkistus kulisseihin ;D

Our three year old son has stomach ache (is this the nicer way of calling the illness and avoid saying the ugly, messy and smelly truth about it..?)


Olen ollut siis kasvualustana ja sylinä meidän pienelle tänään,
Riikka


10 kommenttia:

 1. voi ei, pikaista paranemista :) Minullakin on joskus ihan kamalat vatsakivut, pitäisi tutkituttaa. Tuntuu, että kuolen niihin kipuihin kun kipuaalto iskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä ollaan jo paremmalla puolella! Voi, mene ihmeessä tutkituttamaan vatsakivut, niiden kanssa ei ole mukava elää!

   Poista
 2. Pikaista paranemista sinne, toivottavasti ei kierrä koko perhettä!
  Ei kuulosta kivalle nuo sinun vatsavaivat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todella, ettei aalto iske koko poppooseen, toistaiseksi vielä muut kunnossa! Onneksi ne vatsakivut meni antibioottikuurilla ohi, huh!

   Poista
 3. Hauskaa perjantaita, minulla on sinulle jotain blogissani, käy kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua ihana <3 Kiitos, ihan kyynelettä pukkaa silmäkulmaan, yllätyin ja liikutuin!

   Poista
 4. Så väldigt fina bilder du tar.
  Tack snälla för ditt besök hos mig. Stor kram Stina

  VastaaPoista
 5. Olen tullut siihen tulokseen, että ilmeisesti on olemassa laki, joka määrää, että lapsien vatsatauti iskee keskellä yötä sen jälkeen kun illalla on syöty pastaa tomaattikastikkeessa tai mustikkakeittoa. T. Hanna-K, kahden nuhanenän äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuohon lakiin täytyy saada muutos! Meillä on ollut lapsilla kaksi kertaa vatsatautia tänä vuonna, ja molemmilla kerroilla on syöty mansikoita edellisiltana! Meillä syödään mansikoita usein, joten ei se ainakaan niistä ole johtunut, mutta kyllä on hieman ottanut päähän pestä sitä punaista pois, mutta ainakin näki, mihin on roiskunut... Jaksamista nuhanenien kanssa, toivottavasti olette jo parantuneet!

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...