maanantai 8. huhtikuuta 2013

Malena & meInterior design by Elevate Concepts


Lauantaina vietimme naistenpäivää rakkaan kälyni ystäväni Sannan kanssa (miks näiden sukulaisuutta kuvaavien termien pitää kuulostaa niin vanhanaikaisilta?!) Me suunnattiin kohti Pietarsaaren Activexpo -messuja, jossa oli luennoitsijana supersuosittu bloggari Malena. Sanna on seurannut Malenami -blogia jo monta vuotta, minä vasta joulun jälkeen, hänen vinkistään, kiitos dear!

Me menimme ihan noloina tervehtimään Malenaa, joka istui työpöydän ääressä olohuoneeksi sisustetulla ständillä keskellä messuja. Ihan hassua fanittaa aikuisella iällä kuin teinityttö :) Mutta on se kyllä ihmeellistä, miten joku ventovieras ihminen voi tuntua niin sydämelliseltä, aidolta ja helposti lähestyttävältä sekunnissa, kuin Malena oli. Hän on kerrassaan valloittava persoona. Hän jutteli meidän kanssamme todella pitkän tovin, kun muita faneja ei juuri silloin ständillä ollut. Hän kertoi kuulumisiaan kuin vanhoille ystäville. Pohdimme siinä syvällisiä, kuten bloggamisen ja julkisuuden hyviä ja huonoja puolia. Ihan liikutuinkin yhdestä keskustelumme aiheesta, mutta jääköön se tässä kertomatta.

Keveämmässä keskustelussa kyselin kiinnostuksella, kuinka hän oli aloittanut bloginsa ja miten hän oli kasvattanut lukijakuntaa. Sain myös hyviä vinkkejä siihen, miten blogilla voisi ansaita, jos sellaista joskus haluaisin tehdä. Kyselin myös valokuvaamisesta ja kuvankäsittelystä, ja siihen Malena antoi ihan yksityisopastusta :)
Oli inspiroiva kokemus tavata ihastuttava Malena, sain uutta näkökulmaa ja paljon intoa bloggaamiseen myös hänen luennostaan. Ja kaiken tän lisäksi mun sydämeni ihan heitti voltin, kun ilokseni löysin Malenan kirjoittamat kauniit sanat edellisestä postauksestani <3 <3 Halauksiin se fanitapaaminen sitten päättyi.
Kylläpä on ollut kaikkinensa ihana viikonloppu, toivottavasti sullakin! Me ollaan nautittu perheen kanssa kiireettömästä ajasta, viety pihalta potkukelkat ja muut talviset tavarat varastoon, käyty hurraamassa lasten serkun joukkueelle pienten poikien (ja yhden mimmin :) jääkiekkoturnauksessa ja iloittu ystävien seurasta heidän uudessa kodissaan. Ja käyty mieheni kans ekaa kertaa kuntosalilla moneen, moneen vuoteen, hyvä me, tästä se kunnonkohotus alkaa!

Tämä viikko meneekin sitten sisustusartesaaniopintojen parissa, jipii! Ohjelmassa olisi ainakin saunan suunnittelua, mielenkiintoista!


Intoa maanantaihin ja uuteen mahdollisuuksien viikkoon!
RiikkaPS. Arvasithan sä ihan oikein, kyllä tää teinityttö otti myös valokuvan idolinsa käsikynkässä, mutta sen säästän ihan omaan albumiini (koska mä näytän kuvassa ihan maatiaiskissalta rotumirrin vieressä ;) 2 kommenttia:

 1. Voi ihanuus, kuinka kauniisti kirjoitat tapaamisestanne. <3
  Mä en itse olekkaan lukenut Malen blogia, mutta tästä taidan sinne hypätä kurkkimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä vaikuttava tapaaminen, kiva kun kirjoituksestani välittyi se tunne, joka minulle jäi sydämeen <3

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...