tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pomp de pienoinen pettymys


Muistatko kun hehkutin tässä taannoin Pomp de Luxin uutta kevät/kesä 2013 lastenvaatemallistoa? Olin silloin päättänyt olla kerrankin se aikainen lintu, joka varmasti nappaa madon, mutta kuinkas mulle kävikään... Kaiken maailman kiireessä tilauksen teko venyi muutamalla viikolla ja silloin kaikki tyttöjen ihanuudet olivat jo loppuunmyyty. Siis täh? Loppuunmyyty! No voi sun sanonko mikä!!

Onneksi löytyi kuitenkin meidän 10veelle kauniita arkisempia vaatteita, kun ne juhlavammat oli jo postitettu muille. Olen tyytyväinen hinta-laatuun, ainakin nyt ennen pitoa ja pesua. Lyhythihaisia käytetään meillä talvisaikaan pitkähihainen alla, joten nämä eivät ole kesäkausivaatteita pelkästään. Saatiin täydennettyä vaatevarastoa, kun niitä pieneksi jääneitä vein just muutaman ison pussillisen kirppikselle.Kyllä nää lapset kasvaa!
Voi kun itse vaan pienenisi, toivoo täällä nimimerkki 
"Muutaman Mignonin jälkeen on taas hyvä ottaa vähän tiukempi linja syömisten suhteen" 
eli Riikka ;)


PS. Huomasin, että jokunen uusi lukijaksi kirjautunut ja fb-tykkääjä on tullut mukaan <3 Tervetuloa ihanat ihmiset!


2 kommenttia:

  1. Tosi ihania nuo vaatteet kyllä! Mustakin tuntuu että voisin nyt vaikka paastota koko viikon, tulipa syötyä kaikenlaista herkkua niin paljon että huh huh :)

    VastaaPoista
  2. Noi oli kyllä kauniita mun ja meidän 10veen mielestä! Hän saa ihan ite päättää mitä tykkää päällensä laittaa, kunhan on säähän ja ikään sopivaa vaatetta. Täällä on pidetty kurinpalautusta pääsiäisen herkuttelusta jo eilispäivä ja syöty vähemmän, olo on heti parempi ja kevyempi ;)

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...