torstai 23. toukokuuta 2013

Terassipurje


Nyt muutaman bloggamista käsitelleen postauksen jälkeen taas takaisin sisustusaiheisiin. Yritin muuten vaihtaa kahteenkin otteeseen tätä blogini taustaväri, mutta asetukset eivät jostain syystä tulleet käyttöön, höh!

Huvilamme etuterassille tarvittaisiin auringonsuojaa. Se on meidän aamupalaterassi, auringon puolella koko aamupäivän. Olemme katselleet näitä valkoisia purjetyyppisiä aurinkokatoksia, ja tykästynyt niiden saaristomaiseen fiilikseen. Sellainen siis hankintalistalle. 

Etsin inspiraatiokuvia netistä, muutaman hyvän löysinkin, mutta niitä ei pystynyt kopioimaan, joten tässä vain yksi ei niin hyvä otos... Tällainen kolmion mallinen kangas toisi sitä haluttua purjefiilistä: 

Source: Suomela


Ostoslistalle löysin vaihtoehtoja sekä Ikealta, JYSKiltä että Hong Kongilta. Tässäpä kuvia Ikealta:

Source


Kolmikulmainen Dyning -katos on kooltaan 415x360. Se vaikuttaa helppohoitoiselta, sillä se on konepestävä 60 -asteessa, ja sen voi silittääkin matalalla lämpötilalla.


Source


Suorakaiteen mallinen Dyning -katos on puolestaan kooltaan 300x200. Molempien hinta on 29,95€.


Hong Kong -tavaratalon esitteessä oli kans terassipurjeen nimellä neljää eri kokoa kolmioita ja neliöitä hintahaitarissa 19,95-49,95€, netistä en niitä löytänyt. JYSKilläkin on näköjään kolmionmallinen 360x360x360 vaihtoehto, katso kuva aurinkokatoksesta in action klikkaamalla tästä!

Ikean mallissa on kiinnityksessä mukana jouset, muista ei tekniset tiedot tai hoito-ohjeet selvinneet netistä tai kuvastosta. Jouset vähän mietityttää, alkavatko ne narista vanhetessaan..? Toisaalta merituulessa ne auttaisivat kangasta kestämään paremmin.

Olen huomenna menossa Vaasaan muutaman sisustusasiakkaan luo, joten aion käydä samalla Hong Kongissa katsastamassa heidän tarjonnan. Onko sulla kokemuksia kankaisista aurinkokatoksista?

We are looking for a sun shade sail for our villa´s terrace.


Aurinkoisissa tunnelmissa,
Riikka


2 kommenttia:

  1. Näyttääpä purje hyvältä. Juuri tuollaisen ison terassin päälle varmaan mitä näppärin!

    VastaaPoista
  2. Joo, noi näyttää kyllä yleensä aina hienoilta, kun olen niitä livenä nähnyt! Meillä ei kyllä ole tuollaista ihanan hulppeaa terassia huvilan etupuolella, mutta onneksi kankaitakin löytyy pienempinä ;)

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...