torstai 23. toukokuuta 2013

Lukijatunnustus


Täällä blogimaailmassa on kiertänyt ihania tunnustuksia, kuten I love your blog -tunnustus, joilla voi kertoa toisille bloggareille tunteistaan. 

Nyt haluaisin antaa tunnustuksen teille ihanat lukijani ja kollegani, jotka halusitte auttaa mua blogini parantamisessa vastaamalla eiliseen postaukseeni, jossa pyysin apuanne blogini kehittämiseen <3 Sain vastauksistanne paljon aineksia ajatuksille! Kiitos!
Ilmeisesti pomppiminen aiheesta toiseen ei haittaa, ainakaan kommentin jättäneistä, joten jatkan sitten sillisalaatin tarjoilua. Aion kirjoitella lisää lifestyle -tyyppisiä juttuja, blogini rajoittuneesta nimestä huolimatta! Blogini harmaa taustaväri ja nimenvaihdos jäävät nyt sitten mulla vielä pohdittavien listalle...


Iloa ja ihanaa eloa!
Riikka


PS. Sain rakkaalta mieheltäni nuo kauniit kukkaset äitienpäiväksi. 

I asked yesterday your opinions about my blog: do you like it´s appearance and the topics? Thank you for your replies!! They help me to develop my blog. The beautiful flowers in the photo I got from my husband for the mothersday.  

6 kommenttia:

 1. Sillisalaattia itsekin "tarjoilen" ja vaihtelu virkistää :D

  VastaaPoista
 2. Laitanpa vastauksen tännekin. Olen itse niin harjoittelija tässä bloggaamisessa, että neuvoja en pysty antamaan,päinvastoin opettelua on monella saralla. Mielestäni blogisi on kiva ja ainahan sitä voi uutta kehitellä jos siltä tuntuu. Itselle tämä ei ole niin vakavaa vaan hauska "harrastus" jo kaiken muun ohessa. Esim. itselle kävi hiljattain niin, että kokeilin erilaisia otsikoita ja vaihdoin vahingossa myös blogin nimeä(otsikkoa) :). Sain kuulla, että blogiani ei enää pääse lukemaan ja lähdin etsimään ongelmaa. Onneksi sain palautettua takaisin.

  VastaaPoista
 3. (Vastasin siihen sun kommenttiisi edellisessä postauksessa :) Kiitos vielä palautteestasi darling!!

  VastaaPoista
 4. No voihan sillisalaatti. :D Minä en ainakaan edes jaksa pysyä samassa aiheessa koko ajan. Toki välillä unohdan pyydettyjä ja luvattuja kirjoituksia julkaista. Mutta pikkuhiljaa niitäkin yritän julkaista. :) Blogisi on mielenkiintoinen ja toivottavasti pysyt samanlaisena. Jos sinua nimi haittaa niin lisäät vaikka bannerisi nimen alle mitä "täältä löytyy", kuten esim se lifestyle, sisustus, puutarhanhoito tms.. Tai en tiedä onko sekään nyt mitenkään järisyttävän pakollista. :) Kivaa viikonjatkoa sinulle!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Sama vika täälläkin, eli aiheet laidasta laitaan kiinnostavat mua ihan oikeassakin elämässä (eikö blogimaailma ole oikeaa elämää?!), joten yhdessä aiheessa, tai tyylissäkään, pitäytyminen ei vaan ole mua. Ja niitä postauksia unohtuu laittaa lupaamistaan aiheista.

   Kiitti dear palautteesta, lämmitti kovin! Täytyypä kehittää tuota mainitsemaasi nimen alla olevaa mahdollista sisältötekstiä. Mulla oli sellainen, mutta poistin sen jokunen aika sitten...

   Aurinkoa (toivottavasti) ja iloista viikkoa sullekin!

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...