sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Uusi osio: IDaD Inspiration


En ole blogissani vielä tähän mennessä juurikaan postaillut inpiraatiokuvien nimissä muiden tuotoksia tai koteja, eli olen pyrkinyt käyttämään vain itse kuvaamaani matskua. Nyt kuitenkin päätin lisätä blogini sisältöön uuden osion, jollainen jo varmaankin useimmista blogeista jossain muodossa löytyy. Tästä lähtien Interior Design and Decoration Inspiration eli IDaD Inspiration -otsikon alla postaan itseäni inspiroivia sisustuskuvia - toivottavasti ne inspiroivat myös sinua! Ja pyrin myös aina kertomaan idean isän (tai useimmiten sisustusjutuissa sen äidin, hyvää äitienpäivää!), milloin se on mahdollista, eli yritän löytää sisustuksen ja stailauksien tekijät.

(Tulossa on myös mahdollisesti DIY Inspiration -otsikko, sillä haluan keräillä tänne blogiini varastoon hienoja tuunaus-, rakentelu-, käsityö- ja askarteluvinkkejä ja -linkkejä itselleni SITKU-elämäntilannetta varten, eli voisin toteuttaa niitä sitku mulla on enemmän aikaa värkkäillä itse ;D Kuulostaako tutulta..?) 

Mutta mua mietityttävät nämä tekijänoikeus -näkökohdat, onko jollakulla tietoa, mitä sitä saa näissä blogeissa kopioida ja postata, jos kuvien käyttöä ei ole erikseen kielletty, vaikka laittaisi linkin alkuperäiseen??? Oletteko aina kysyneet lupaa "omistajalta" (kuten olen tähän mennessä tehnyt)?? No, postailen sitten ilmeisesti tekijänoikeusrikoksista vangittuna seuraavan kerran harmaiden kaltereiden takaa... 

Ensimmäiseksi IDaD Ispiration -rikokseksi -postaukseksi pääsi Alvahemin myyntikohde, joka on Blackbird - blogin Charlotten käsialaa. Kysyin häneltä lupaa kuvien käyttämiseen, mutta hän ei ole vastannut kyselyyni...iiks! 

Mutta enempää selittelemättä, kuvat kertokoot enemmän kuin sanat:


Source: Alvhem   /   Blackbird
Irtosiko inspiraatiota?!

Did you feel inspired?!

Riikka12 kommenttia:

 1. No on kyllä ihania kuvia: valkoista, marmoria, vaaleaa puuta, lankkulattiat! nams :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja laitat vaan jokaisen kuvan alle mistä linkistä löytyy niin ei pitäisi tulla ongelmia?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, mä luotan suhun, niinhän kaikki kai tekevät... Mutta tulet sitten käymään katsomaan mua, ja sisustusta, jos soudun muuttamaan kalterein varustettuun linnaan :)

   Poista
 3. Olipas kiva, että eksyit kyläilemään, niin minä löysin tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit tännekin kylään, olet todella tervetullut <3

   Poista
 4. Ihania kuvia :)
  Blogissani on sulle haaste :)

  VastaaPoista
 5. Nyt minä vuorostani löysin sinun sivuillesi, näyttää tosi kivalta; täytyy paremmalla ajalla oikein paneutua juttuihisi. Ja olen aivan samoja kuvia ihaillut itsekin, tuo tyyli kolahtaa:) Kaipasit muuten blogiini lukijaraati-näppäintä, mutta en ressukka tiedä miten sen laitan ja mistä.. :( Eikö bloglovinilla voi seurata blogia samalla tavalla?
  Kaunista tiistaita! Anne-Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on monta tapaa seurata näitä blogeja, joten nou hätä! Mä en nyt millään saa päähäni, että millä ohjeilla mä sen lukijaraadin sain luotua. Yritin etsiä sulle ohjetta, mutten löytänyt, ja Suomen lätkämatsi alkaa juuri, joten en ehdi etsiä pidempään :) Laitan tähän vaan linkin, josta toivottavasti löydät ohjeet tai saat apua: http://www.blogihaltuun.net

   Iloista tiistai-iltaa ja hyvä Suomi!! ;)

   Poista
 6. Hi

  I found your blog from google, i really loved it
  I made an ebook, Inside this ebook are exclusive collections of living rooms, bedrooms, kitchens and home office spaces visualized and designed by professionals. Get a dose of home design inspirations around the world.

  Download ebook here: http://www.homedesignlove.com/1775-interior-design-ideas-ebook.html

  If you loved the ebook, we would appreciate it very much if you could share this book with your bog.

  Thanks you very much.

  Thanh Le
  Website: http://www.homedesignlove.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your kind words! And thanks for sharing your ebook, it was very nice, hopefully my readers will find it! I liked very much the homedesignlove.com -pages, a lot of inspiring images!

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...