perjantai 24. toukokuuta 2013

Keittiön avohyllyt


Ainakin osaa Pohjanmaata on hellinyt aurinko ja +22 astetta koko viikon. Me ollaan oltu illat ulkona pihahommissa ja ruohonleikkurit ovat laulaneet naapurustossa. Keskiviikkona käytiin huvilalla nauttimassa aurinkoisesta illasta

Siksipä sisällä on ollut hiljaista, eikä uusia sisustusjuttuja täällä ole tehty. Sisustussormiani kuitenkin syyhyttäisi tehdä noille keittiön avohyllyille pientä tuunausta mustalla, katsotaan josko joku sadepäivä hommaan ryhtyisin... Silitysrauta on mennyt ruosteeseen käytön puutteessa... Lue aiempi juttuni suhteestani silittämiseen klikkaamalla tästä.
Carl Larssonin taulu puukehyksissä oli keittiön seinällä, kun ostimme talomme irtaimistoineen. Se siis kuuluu ehdottomasti kalustoon.

Mä lähden Vaasaan päin, käyn muutamalla asiakkaalla ja sitten illalla onkin työporukan illanvietto. Aloitin opintovapaani sisustusartesaaniopintojeni tekemiseksi pääsiäisenä, joten mukava nähdä (virkatyö)kavereita pitkästä aikaa!


Onko teillä päin ollut sadetta vai poutaa?
Toivottavasti koko Suomeen saadaan aurinkoinen viikonloppu!

The photos are from our kitchen.
Have a (hopefully) sunny weekend!
Riikka2 kommenttia:

  1. Täällä oli pitkään ihanat helteet,mutta tämä loppu vk:n on ollut viileää ja sateista,nyt kaipaa jo aurinkoa! Minä huomaan kesän hiljentäneen blogini.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti siellä on ilmat jo paremmat! Kesällä on kyllä yleensä blogeihin hiljentävä vaikutus, sekä lukijat että kirjoittajat ovat muualla kuin tietokoneiden äärellä :)

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...