tiistai 21. toukokuuta 2013

Lisää säilytystilaa kesäkengille

Mä en ole varsinaisesti hulluna kenkiin, vaikka tykkäänkin niistä paljon. Ostan kenkiä melko maltillisesti, mutta silti niitä kertyy. Nelihenkisen perheen kesäkengät vievät yllättävän paljon tilaa pienessä eteisessä, ja koko lattialla oleva kenkäteline on jo täynnä. 

Säilytystilaa lisätäkseni ripustin Ikean kenkälokerikon eteisen naulakkoon, koska kesällä takit eivät vie niin paljon henkaritilaa. Ongelma ratkaistu! Naulakko jää liukuovien taakse, joten se ei ole näkyvissä vieraille.

We needed more storage space for the summer shoes.

Oletko sinä pulassa kenkäsäilytyksen kanssa..?
Riikka :)4 kommenttia:

 1. Mulla on ollu sama ratkaisu jo vuosia.. Mutta nyt ajattelin tehdä muutoksen, sillä mielessä radikaali temppu kesäkengille. Kaikki ylimääräinen pois. Tosin voi olla että siltikin kyseistä ratkaisua tarvitaan. Eli yritys ainakin hyvä. :) heh*

  VastaaPoista
 2. Karsiminen on kyllä järkevää, vein kans kirpparille ne kengät, joita en ollut käyttänyt enää viimekesänä. Itse en kyllä kirpparilta haluaisi kesäkenkiä ostaa... Meillä oli tuo lokerikko makuuhuoneen vaatekomerossa, mutta nyt huomattavasti kätevämpi tuossa eteisessä :) Onnea yritykseen ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on kyllä kenkiä aika paljon ja ongelmia olisi mutta juuri tuo sinun näyttämä ratkaisu on käytössä, siis toimii niin hyvin kengille :) On meillä sitten talvisaikaan siellä lasten pipoja ja hanskoja ja sen sellaista, ihan hyvä siihenkin tarkoitukseen! Ihanaa päivää sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä toimiva ratkaisu monenlaiseen säilytykseen! Aurinkoista päivää sullekin!

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...