sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Huvilan pihatalkoiden tulos


Saimme paljon aikaan eilisissä pihatalkoissa. Tästä metsänpuoleisesta pihasta en ole aiemmin edes täällä  blogissa näyttänyt kuvia, sillä kalliolla oli puukasoja pressujen alla - ei kaunista! Nyt ne saatiin kaikki pois tontilta.


Tämä kuva on otettu jo aiemmin keväällä, eilen ei pipoa tarvinnut, kun Pohjanmaalla oli helle :) Tuo mäntypuusta tehty puuvarasto hankittiin viime kesänä.
Huvilan alla oli säilössä paljon rakennusaikaisia lautoja, ne vietiin varastoon muualle. Nyt tontti siistiytyi huimasti, kiitos vielä kerran sukulaisille avusta! Kyllä nyt on hyvä aloittaa huvilakausi, kun lautakasat eivät enää häiritse silmää! Tänään mennäänkin sitten huvilatalkoisiin sukulaisten luokse, kotiin kuitenkin Suomen lätkämatsiksi :)

We tidied up the villa´s yard yesterday with the help of our relatives, well done we!!

Leppoisaa sunnuntaita!
Riikka

4 kommenttia:

 1. Talkoovoimin ne hommat sujuu. Ja siellä yleensä on vielä herkkuja tarjolla!!:D Eli suosittelen kaikille.

  Nyt kun pihatöihin kerkesi itsekin tuli huhkittua kaksi päivää putkeen (tarmoa löytyy vielä). Jotain pientä näkyvää jo saanut aikaiseksi, kuten roskien keräystä ja kasvimaan pohjaa. Ehkä olisi talkootyönä tämäkin sujunut helpommin.. Mutta ei kyl haittaa yhtään, ihana sää ja ulkona tekeminen on kyl kivaa. *Vieläkun ei ole niitä ötököitä liiaksi asti. :D

  Tosi makeelta näyttää siellä ja voitte hyvillä mielin alkaa viettään kesäpäiviä.

  VastaaPoista
 2. Hyvällä säällä pihahommat luistaa! Mä kyllä tykkään puuhata pihalla sateellakin, sen verran ulkoilmaihminen olen :) Ja talkoista olen kanssasi ihan samaa mieltä, niitä pitäisi harrastaa useammin - saa samalla aikaa hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja tulosta syntyy!

  VastaaPoista
 3. Korjaan: ei ne sateetkaan täällä haittaa. Tykkään olla ulkona jopa kovilla pakkasilla. ;)

  VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...