keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapputunnelmissa


ILOISTA VAPPUA KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLENI!

GLADA VAPPEN TILL ALLA HÄRLIGA LÄSAREN!

HAPPY FIRST OF MAY TO MY DEAR READERS!

Riikka <3


PS1. Kiitos, kiitos muruset ihanista kommenteista, vastaan niihin pikimmiten, täällä on menty taas muutamat päivät ihan letti suorana, kun vatsataudista johtunut karanteenimme päättyi :D Ja Susannalle, SatuMarialle ja Soilille jo ISOkiitos tunnustuksista <3 <3, lämmitti mieltä todella, postaan aiheesta kunhan tämä elämän pikajuna pysähtyy Pennäisissä...

PS2. Meillä oli eilen ihania ihmisiä vappuvieraina, lapsilla ja aikuisilla oli hauskaa! Nostetimme juhlan kunniaksi maljat vuosikerran 2008 Bernard-Massard -kuohuviiniä (se on luxembourgilaista, joten ei voi sanoa että shampanjaa ;), jonka olimme saaneet lahjaksi siskoni perheeltä jouluna, että se oli hyvää. Ruokatarjoilu oli muuten todella rentoa, hodareita kaikilla mausteilla :) Tänään vapunvietto jatkukoon, vaikka sää on tuulinen ja melko pilvinen. Millaiset vappujuhlinnat sulla on ollut? Onko luvassa piknik?


8 kommenttia:

 1. Meillä vaan oleillaan ja nautitaan välillä auringosta ja välillä kamalasta räntäsateesta :D Mukavaa vapunpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räntäsadetta?! :) Ihana kevät! Hauskaa viikonlopun odotusta ja kiiiiiitos tunnustuksesta <3

   Poista
 2. Hei, kiva kun löysin blogisi. Kivalta näyttää kaikki. Liityin lukijaksesi myös :) Tervetuloa vierailemaan myös omaani aika tuoreeseen blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella mukava kun jätit kommentin ja liityit lukijaksi, sydämellisesti tervetuloa! Kävinkin jo vastavierailulla ja jäin lukijaksi :)

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...