lauantai 20. huhtikuuta 2013

Huvilan uusi matto

Meillä on mietinnässä uusi matto huvilan olohuoneeseen. Viime sunnuntaina mä kannoin hartioillani mattorullan viimeisen puoli kilometriä, kun huvilalle ei päässyt autolla perille asti kelirikosta johtuen. Todellinen sisustaja siis asialla! Kyllä miestä nauratti, sillä oli harteillaan meidän 3vee. Stylisti taisi olla kahvilla, kun tätä kuvaa otettiin, kun tyynyt ja torkkupeitto ovat mitenkuten ja jalkalamppukin on ihan vinossa :)

Älkää kertoko miehelleni, mutta taidan kantaa tuon maton sittenkin kotiin meidän alakerran olohuoneeseen ja hankkia huvilalle jotain huvilamaisempaa :)


We are planning to buy a new areal rug to the villa. But maybe this one will end up to our living room at our house...Kohtahan se huvilakausi jo alkaakin!
Riikka

6 kommenttia:

 1. Teidän huvila näyttää kyllä niin upealta <3 Matto on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Tuo Anttilan/Kodin Ykkösen Anno -matto on ollut mun himotuslistalla jo pitkään, nyt vihdoin sen kotiutin :)

   Poista
 2. Kaunis matto, ja voi vitsi tuota teidän huvilaa - mieletön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos dear <3 Kyllä me ollaan siellä viihdytty ;)

   Poista
 3. Kaunis matto, ja teidän huvilan ikkunoista on ihanat maisemat. Idyllistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hauskaa kun jätit kommenttia, kävin jo kurkkaamassa sun herkullista blogiasi :) Huvila on rakennettu korkealle kalliolle, joten maisemat ovat kyllä silmiä hivelevät.

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...