perjantai 12. huhtikuuta 2013

Miniminiloma

Mä tykkään minilomista, jopa miniminilomista! Mä en tarvitse kuin ihan muutaman päivän jossakin uudessa ympäristössä, ja tunnen olleeni kauemminkin reissussa. Aivot tuulettuu. Meillä oli tänään herätys kukonlaulun aikaan. Ja innoissani minä heräsinkin, sillä tänään matkataan mieheni kanssa Helsinkiin miniminilomalle, jihuu! 

Olen asunut Stadissa tai Hesassa, kuten meidän ei syntyperältään helsinkiläisten kuuluisi kai pääkaupunkia kutsuman, 11 vuotta. Joten rakkaalta kotikaupungilta se tuntuu edelleenkin, vaikka viimeiset 7 vuotta olenkin asunut Pohjanmaalla ihanassa pienessä ruotsinkielisessä kaupungissa. 

Huomenna suuntaamme koko päiväksi messukeskukseen, jossa on luvassa neljät messut eli Kevätpuutarha, Oma Koti, Oma Mökki ja Sisusta! -messut. Etsinnässä on ainakin uusia ideoita terassisisustukseen ja ulkokeittiöön huvilalle. Ja olis myöskin kiva löytää läpinäkyvää verhoratkaisua huvilan lattiasta kattoon oleviin ikkunoihin ja jotain purjeratkaisua huvilan terassille varjon sijaan. Ajatuksia noista jo on, mutta uudet näkökulmat ovat aina tervetulleita :) Lupaan sitten kuvakoostetta messujen herkullisimmista jutuista!

Meidän 3vee jäi kotimieheksi fammon ja faffan kanssa, sillä hän ei olisi ollut parasta mahdollista messuseuraa :) Lyhyen reissun ainut huono puoli on se, että siskolle ja ystäville piti lähettää "anteeksi kun ei ehditä nähdä" -viestejä, vaikka olisi ollut niiiiin ihana nähdä kaikki rakkaat, mutta ehkä törmätään messuilla... Iloista viikonloppua kaikille!
Minilomatunnelmissa,
RiikkaWe woke up very early this morning because we are off to Helsinki for a one night getaway with my husband, yippee! Tomorrow were are going to visit Finland´s biggest Spring exhibition, click here for more information. I promise to post the ideas that caught my eye then later for you to see also! Have a great weekend!


2 kommenttia:

  1. Ihanaa minilomaa! Mekin olimme viime viikonloppuna juuri tuollaisella yhden yön lomalla ja kyllä kummasti tuuletti aivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna <3 Meillä oli kyllä hauska ja rento reissu! Nyt kotona jo, laitankin lomakuvia seuraavaksi ;) Mukavaa sunnuntaita sulle!

      Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...