tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ideoita Kevätmessuilta


Mun macbook pro ei vieläkään suostu yhteistyöhön bloggerin kanssa, mutta onneksi sain yhteyden toisesta koneesta, joten taas mennään! Tässäpä siis messukuvia viime viikonlopun Kevätmessuilta. Saimme sieltä paljon uusia ideoita sekä kotiin että huvilalle. Lauantaina varmaankin kaatosateesta johtuen siellä oli hurjasti väkeä ja se vaikeutti valokuvaamista, mutta joitakin juttuja sain ideapankkiini koottua: 


Mulla on ikuinen haave viherhuoneesta.
Lantliv -tunnelmaista kotiin ja modernimpaa kesäkeittiötä huvilalle...


Reunakiveysideaa kotiin, noppakiviä ja nuotiopaikkaa huvilalle... Tässä vois ottaa päiväunet pihakiveystöiden lomassa... Kukkalaatikoita ja laudasta rakennettu yrttiseinä...


Kävitkö sinä messuilla? Sisusta! -messuilta ei jäänyt mulle käteen mitään, mutta onneksi muut messualueet olivat antoisat!

Nyt mä suuntaan asiakkaan toimitiloihin katsomaan, kuinka sisustusprojekti on siellä edennyt. Kuvia luvassa siis myöhemmin.


Here are some photos and ideas from last weekend´s Spring Exhibition in Helsinki for you to enjoy! 

Mukavaa tiistaita!
Riikka


  

6 kommenttia:

 1. Tack för inspirerande foton!
  Det våras på många fronter!
  H Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack Maria! Det riktig känns att våren är på väg äntligen!

   Poista
 2. Wonderful impressions!
  Have a nice day! Carmen

  VastaaPoista
 3. Kun ehdit, niin laittaisitko kaihdinideoita isoihin ikkunoihin. Täällä meidän 70-luvun huushollissa on seinän täydeltä lasia, ja naapurit ei ehkä enää kauaa jaksa meidän touhuja seurailla :) T. Hanna-K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna-K, kiva kun laitoit kommenttia <3 Isot ikkunat ovat kyllä mahtavat, varsinkin näin ikkunanpesuaikaan ;) Kiitos hyvästä postausideasta!

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...