lauantai 6. huhtikuuta 2013

Black & Beige

Black & Beige


Nyt olis sitten tarjolla vähän lifestyle -kattausta, vaikkei blogini nimi siihen viittaakaan :) Toivottavasti ei haittaa tää pienoinen lisäys aihealueisiin..?

Sain jo muutama aika sitten haasteen ihanaiselta IMAGE black and white -blogilta tehdä postauksen garderoobini sisällöstä Polyvore -sivuston avulla. Tässä nyt mun viritelmä olisi...

Pahoittelen tätä haasteeseen vastaamisen venähtämistä! En osannut yhdistää tähän samaan postaukseen useampaa tuollaista kollaasia, jotka olin koonnut, joten vähän yksipuoleinen ja "virallinen" kuva tästä nyt tulee mun vaatemausta :) Tuo kokonaisuus olis sellainen kaupunkiloma Pariisissa vaatekerta. Laitan ehkä myöhemmin lisää näitä kokoelmia, nyt kun sain ne vihdoin valmiiksi. Sen verran hauskaa näiden kollaasien keräileminen on, että suosittelen kokeilemaan Polyvorea. 

Tänään on tukka hyvin - kaikki hyvin -päivä, koska kävin eilen kampaajalla <3. Olen todella tyytyväinen vaaleampaan kuontalooni. Mutta nyt olis tarkoitus valita dagens outfit ihan oikeasti, sillä olen lähdössä ystäväni <3 kans viettämään naistenpäivää Pietarsaareen messuille, jossa on vierailevana tähtenä megasuosittu bloggari Malena. Yritetään päästä juttusillekin, jos uskalletaan :)


Nauttikaa lauantaista!
Riikka


6 kommenttia:

 1. Det var sååå härligt att träffa er och ödmjukaste tack för vår pratstund, rörande glad blev jag! Kramar!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellinen kiitos, Malena, kauniista sanoistasi <3 Ilo ja onni että tapasimme sinut, olet ihana! Haleja!!

   Poista
 2. Ihana kollaasi. Voi, että. <3
  Toivottavasti teillä oli ihanaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos darling vielä kerran että sain sulta näin hauskan haasteen <3 Oli kyllä aivan mahtava tavata Malena ja viettää muutenkin todella virkistävä naistenpäivä :)

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...