maanantai 22. huhtikuuta 2013

Asiakkaan toimitiloissa 1: Huonejako

Energistä maanantaita! Nyt kun jäin virkatöistäni opintovapaalle, saadakseni sisustusartesaaniopinnot kunnialla loppuun, pystyn taas viemään eteenpäin asiakkaani toimitilojen sisustusprojektia. 

Muistatko kun kerroin näistä uusista toimitiloista tammikuussa? Klikkaa tästä, niin näet millaiset tilat olivat ennen huonejakoa. Paljon on tapahtunut sen postauksen jälkeen, ja tiloissa on jo aloitettu toiminta, mä en ole vaan saanut näitä kuvia julki aiemmin :) Eli tiloihin siis rakennettiin omistajan toimesta asiakkaani tarvitsemat kaksi huonetta. Harmi, kun upea puupalkki jäi piiloon, mutta muuten huoneista olisi tullut liian pieniä. Ulko-ovi näkyy kuvassa taka-alalla.

Käytävän toisella puolella on keittiö ensimmäisestä ovesta ja wc-tilat toisen oven takana. Tekemäni irtokalustesuunnitelma avotyötilaan on jo toteutettu, näette sen huomenna. 

Kuvassa näkyvästä käytävätilasta suunnittelin odotustilan. Sen irtokalustesuunnitelma on toteutettu jo osin. Tuo musta Bestå -pöytä ei päässyt mukaan lopulliseen suunnitelmaani, vaan sen tilalle seinää vasten tuli vierastuolit. Oli kyllä haasteellinen tila suunnitella; miten saada odotusaula toimivaksi, viihtyisäksi ja rajatuksi, kun on monta ovea, läpikulkupaikka, toivetta saada istumapaikka neljälle ja näkösuojaa avotyötilaan päin. Mutta haasteelliset sisustusprojektithan ovat juuri tässä työssä parasta, vai mitä!These are photos from my client's office, click here to see the older photosI am doing the interior decoration to these premises. In the picture below is the hallway and waiting area-to-be. 


Projektitunnelmissa siis täällä alkaa uusi viikko!
Riikka


2 kommenttia:

 1. Haasteellisuus onkin yks kivoista asioista. :) Meillä oli viime viikolla koulussa julkisen tilan stailaus ja kalustesuunnitelma/tilaus pitikin toteuttaa monen toivomuksen pohjalta. Meidän tila oli yksi pieni huone ja sinne piti saada kaikki mahdutettua, kokoustamisia myöten. :D

  Näyttää (alkuperäiseen tilanteeseen verrattuna) jo tosi hyvältä. Innolla odotan lopputulemaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulosti mielenkiintoiselta tuo teidän suunnittelutehtävä! Haasteellisintahan on suunnitella pieniä tiloja, joihin pitää saada mahtumaan monta eri toimintoa :)

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...