perjantai 18. toukokuuta 2012

Hyvä Suomi!

Täällä meillä ollaan jääkiekkohullua kansaa ja tänään huudettiin koko perhe täysillä HYVÄ SUOMI, kun peliä oli enää 8 sekunttia jäljellä!! Mahtavaa!!

Meillä oli muutama viikko sitten meidän 3veen synttärit ja kakuksi leivoin jääkiekkomailan, MM-kisahengessä, kuinkas muuten!

Huomaan, että kattaus ei näytä kuvassa kovin harkitulta ja juhlalliselta, mutta postaan kuvan silti, ei taas mennyt niinkuin Strömsöössä!

Kakku oli auton takakontissa viileässä juhlien alkuun asti, kun se ei muualle mahtunut. Laitoin tarjoilualustaksi styrox-levyn, jonka päällystin ensin elmukelmulla ja sitten foliolla. Marsipaanipäällys kauliutui jo ihan hyvin (sitä ollaan nimittäin muutamat synttärit jo harjoiteltu, välillä itkua vääntäen), mutta toi sokerimassa oli uutta mulle, joten valkoisesta "teipistä" tuli kiireessä vähän paksua ja epätasaista.

Meidän 3vee sai joulupukilta tuon kypärän lahjaksi, ja se on ollut joka ilta käytössä, kun meidän pieni luistelee eli juoksee hiki päässä ympäri huushollia ja tekee MAALIN, HURRAA!! Onneksi meillä on vanhat, jo valmiiksi kuluneet lautalattiat, niin ei haittaa vaikka mailan kanssa heilutaankin sisätiloissa.

Kiekko saatiin rekvisiitaksi 7v-serkkupojalta, hänkin on jo kovanluokan maalivahti. Lupasin suvulle tehdä samanlaisen kakun jos Suomi voittaa taas MM-kultaa, joten täällä kotikatsomossa jännätään Suomen menestystä ihan henkilökohtaisistakin syistä!2 kommenttia:

  1. Joo tykkään!:) Tosi suloisen näköinen tuo 3vee:))

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)) Kiva että tykkäsit!

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...