sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Wanhan tawaran puoti TingsbodenPhotos by Riikka

Muistatko, kun kerroin löytäneeni 8tien varrelta Kruunupyyn kohdalta inspiroivan antiikkiliikkeen, Tawarapuoti Tingsbodenin? 
(Jos et ole ehtinyt lukea aiempia juttujani aiheesta, klikkaa sivupalkin Tag Cloud'ista "Tingsboden", niin saat samalla kertaa kootusti kaikki jutut, jotka liittyvät aiheeseen.)
Tapasin perjantaina ystäväni Annen kirpparilla (ja sain palautetta blogistani, KIITOS Anne!). Hän sanoi miettineensä monet kerrat että pitäisi painaa jarrua sen 8tien Antiikkia -kyltin kohdalla. Tässä sulle Anne, ja teille muillekin tunnelmia Tingsbodenista. Kannattaa painaa jarrua tai tulla kauempaakin, ihan jo atmosfäärin takia jos tykkää vanhoista taloista!


Tawarapuoti Tingsboden on näin viikonloppuisin auki, jos et ollut jo muuta tälle sunnuntaille suunnitellut.

Mukavaa sunnuntaita sinnekin!
Riikka

4 kommenttia:

 1. Oii, mikä ihana paikka tämä on? :)) Missä tämä siis sijaitsee?Tekisi mieli kyllä mennä käymään.

  VastaaPoista
 2. Se sijaitsee 8tiellä Kruunupyyn kohdalla, kannattaa poiketa, jos kesälomareissulla satut tänne suuntaan! Katso siitä mun aiemmasta jutusta tarkemmin osoite :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Riikka! Hyvät kuvat ja hyvä mainos!
  Mayrik

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mayrik, Tingsbodenin "emäntä"! Teillä on niin hieno puoti, että sitä on ilo vähän mainostaakin. Olin todella tyytyväinen niihin pallolamppuihin jotka teiltä ostin, ne sopivat meille täydellisesti, täytyy laittaa kuvia myöhemmin!

  VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...