tiistai 23. huhtikuuta 2013

Asiakkaan toimitiloissa 2: Avotyötila
Asiakkaani toimitiloissa näytti jo muutama kuukausi sitten näin hyvältä, kuvia tässä teille vasta nyt. Eli irtokalustesuunnitelma näyttää tältä toteutettuna. Seinille tulevat säilytys- ja sisustusratkaisut puuttuvat vielä näistä kuvista. 

Laajempi tekstiilisuunnitelma on työn alla. Onneksi upea asiakkaani on ymmärtäväinen aikataulujeni suhteen ja projekti on ollut mahdollista pilkkoa osiin, sillä vasta nyt, kun olen jäänyt opettajan virkatöistä opintovapaalle minulla on aikaa viedä sisustus loppuun. Meillä on myös alkamassa uusi projekti asiakkaani toimitiloihin Kokkolaan, mahtavaa! Teen sisustussuunnitelmat siis osana sisustusartesaaniopintojani. 

Nyt pientä lukijagallupia, eli onko sun mielestä nämä suunnittelu- ja asiakastyöt, ja muut sisustusopintoihini liittyvät jutut kiinnostavia? Onko sulla ollut haaveissa tai mietinnässä alan opinnot tai opiskeletko paraikaa?? Laittakaahan vähän viestiä, niin tiedän mitä mietitte, armaat lukijani! Teitä käy täällä päivittäin sadoittain, joten olisi ihana kuulla teidän ajatuksia ja mielipiteitä :)These are photos from my client's office. I am doing the interior decoration to these premises as a part of my interior design studies. I was wondering if these posts about my interior design projects and studies were at all interesting to you, my dear reader..?


Riikka


8 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä...katsoin myös kuviasi teidän huvilalta, mikä paikka, ah ja voi miten ihana...mukavaa viikon jatkoa.
  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, ne pellavalakanat pääsevät sinne merimaisemiin <3 Iloista viikkoa sullekin!!

   Poista
 2. Nämä tällaiset(kin) on mielenkiintoisia postauksia, vähän sellaista kurkistusta kulissien taakse :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun laitoit kommenttia, Soili!! Kulissien taakse kurkistelu on aina mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis tila ja noi ikkunat ovat ihanat. Jäin lukijaksesi, kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tila on kyllä upea, ikkunoiden harmaa karmi lisää niiden tyylikkyyttä. Ja tuo ikkunasyvennys on todella kaunis. Kiva kun jäit lukijaksi, tervetuloa!!

   Poista
 5. Todella kiinnostaa aina postaukset muiden suunnittelijoiden kohteista. :)

  VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...