keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ajatuksia asetelmista
Mä en ole aiemmin ollut asetelmaihminen, siis tykännyt joo muiden asetelmista, mutta en ole kokenut sitä itselleni ominaiseksi "taiteen tekemiseksi". Taitaa meikällä nyt kuitenkin pikkuhiljaa alkaa heräämään kiinnostus tähänkin itseilmaisun muotoon. Kiva kokeilla erilaisia kokonaisuuksia. Meillä vaan nuo asetelmat eivät oikein pysy paikoillaan, varsinkin jos ne ovat meidän 3veen kätösten ulottuvilla :)

Yleensä meidän huushollissa kyllä vallitsee arkisten asetelmien suloinen sekamelska, kun lelut, lehdet ja laskut ovat sulassa sovussa sisustusjuttujen kanssa. Se on elämää and I love it, onnekseni elämässäni on niitä rakkaita, jotka jättävät jälkiä sekä sisustukseen että sydämeen.


Riikka <3


2 kommenttia:

 1. Nuo ötökät ovat ihania...näyttää hyvälaatuiselta paperiltakin, mistä olet moiset löytänytkin? Terassikuvasi olivat IHANIA, tykkäsin kovasti ja sehän on tavallaan myös asetelma, jonka teit ulos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Päivi <3 <3 Niin olihan se ulkointeriöörikin asetelma, en tullut ajatelleeksikaan sitä sillai :)

   Kortit on hyvänlaatuista paperia, kestivät kovaakin käsittelyä ja vääntelyä pienissä sormissa;) Ostin ne R.O.O.M -sisustusliikkeestä (PUB Hötorgetilla, 3. krs), mut pakkauksessa oli nettiosoite http://hagedornhagen.com. Katsoin just että sivuilta löytyi tuon korttikokoelman lisäksi myös isompia ötökkätauluja, pahus vaan kun sudenkorentotaulu oli jo loppuunmyyty. Mun suokkariötökkä :)

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...