sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Sunnuntairetki huvilalle


Huomenta ja iloista sunnuntaita! Me tultiin eilen kotiin hauskalta Helsingin reissulta, aivot täynnä uusia ideoita ja olo tuulettuneena. Muokkailin messukuvia junamatkalla, mutta nyt jostain syystä blogger ei suostu löytämään mitään mun uudempia kuvia macistä, syytä en tiedä... Toivottavasti on ohimenevä ilmiö! 

Me lähdetään sunnuntairetkelle huvilalle. Helsingin Kevätmessuilla näimme monta vaihtoehtoa verhoiksi huvilan isoihin ikkunoihin, joten nyt menemme paikan päälle pohtimaan asiaa. Rullaverhoja on luvassa, sellaisia läpinäkyviä, ettei maisema katoa, sillä emme halua mitään markopaanas-esirippuverhoja ;D Rullaverhoille on suunnitteilla myös huomaamaton kotelo, jottei ne näkyisi ollenkaan yläasennossa. Mutta sen tekeminen on sitten jo ihan toinen tarina, toivottavasti projekti etenee tänä kesänä toteutusvaiheeseen. Muutama kesä tässä onkin jo oltu ilman verhoja :)


Mutta nyt eväät mukaan ja matkaan,
Riikka


We are going to go to our villa today and think about what kind of curtains we could install to the big living room windows. The kind that don't take much attention. We got great ideas from yesterdays exhibition in Helsinki. I tried to post the photos from the fair but blogger doesn´t find the photos from my computer, weird! Have a great Sunday!


10 kommenttia:

 1. No eipä noita näkymiä saakaan peittää, ihanaa huvilapäivää :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru, oli kyllä mukava huvilareissu :) Iloista uuden viikon alkua sulle!

   Poista
 2. Ihana huvila <3 Olen tässä pohtinut, mikä on huvilan ja mökin ero? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis me mietittiin ihan samaa mieheni kanssa just eilen messuilla :D Päädyttiin jotenkin sellaiseen teoriaan, että mökki on tunnelmaltaan mökkimäinen ja huvila huvilamainen... Heh hee, siis vaikeaa määritellä! Jokainen kai saa päättää itse. Mies yritti jotain eroa että huvilat meren rannalla ja mökit sisävesillä, mutta mä siihen, että kyllä se voi olla huvila järven rannalla jos on iso ja hulppea. Sitten mietittiin että pitäiskö olla uusi, että on huvila, mutta kun ei sekään sitä eroa tee, voi mökkikin olla uusi ja silti mökki. Ehkä arkkitehtuuri erottais?? Jaa-a :D Ruotsiksi juttu on niin helppo kun on vaan "villa", aina kun se tönö on jonkun veden rannalla, "stuga" on sitten mummonmökki tai Levin hiihtomökki...

   Poista
 3. Onpa mahtava näkymä, ihan suoraan omista huvilahaaveistani! Kannattaa tosiaan pitää verhot simppelinä. -Nita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nita, hauska kun laitoit kommenttia :) Haaveilla kannattaa, koskaan ei tiedä milloin ne toteutuvat... ;)

   Poista
 4. Ihan mahtavat maisemat teidän huvilalla ja itse huvila teillä. Valkoisen ja puun yhdistelmä on aivan superkaunis ja harmoninen.

  Tuossa illalla tuumasin miehelleni, että en taida sittenkään haluta isoja ikkunoita meille vaan nämä nykyiset käy hyvin... taidan syödä sanani ja kyllä tahdon, menkööt vaikka sata vuotta niiden toteutuksessa. Isot ikkunat on ihanat! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Soilli <3 Onneksi omia mielipiteitään voi muuttaa, jos siltä tuntuu :) Me ollaan oltu todella tyytyväisiä isoihin ikkunoihin!

  VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...