lauantai 26. tammikuuta 2013

Sivupöytä


...päivänvalossa...


...ja iltavalaistuksessa...

Vielä on jäänteitä joulukoristeista siellä täällä, mutta olen nimennyt ne uudelleen, ne ovat nyt talvikoristeita :) Raivataan kaikki pois sitten kun saan kevätinnostuksen selaamalla ison kasan noita vanhoja keväisiä sisustuslehtiä. Olen tätä joskus aiemminkin täällä pohtinut, että miten käy tulevaisuudessa perinteisten sisustuslehtien suosion, kun netistä saa ilmaiseksi sisustusvinkkejä vaikka kuinka paljon? Luuletko sinä, että lehdet katoavat? Minä ollen niin perinteinen, että tykkään lehdistä, ja ostan niitä paljon. Siis paljon.

Niin paljon, että niistä riittää muillekin, vink vink huomiseen yllätys-pika-arvontaan... Vielä ehdit osallistua, klik!

Meillä on tänään pitsailta lasten serkkujen kanssa. Onni on, että lasten serkut, yhteensä viisi isänsä puolelta, asuvat kaikki vain muutaman kilometrin päässä tässä pikkukaupungissa. Mulla oli tehtävänä se haastekin vaatetukseni peruselementeistä, siispä sen kimppuun sillä välin kun Mies on hiihtämässä ja lapset leikkivät sulassa sovussa vintissä. Ja sitten myöhemmin vähän turhan roinan poistamista varastosta suoraan kirppispöytään, lohta lounaaksi, 9veen sählyä, ulkoilua ja oleilua :)

Eiköhän siinä ole yhdelle lauantaille tarpeeksi puuhaa,
Riikka


4 kommenttia:

  1. Tosi kaunis sivupöytä koristeineen. Ei ollenkaan jouluinen. Mukavalta kuulostaa teidän lauantai. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minna, hyvä ettei tuosta tule enää joulu mieleen! Mä tykkään talvisista koristeista, mutta niissä on aina hiuksenhieno vaara, että lipsahtaa "joulu on taas, joulu on taas" -meiningin puolelle... Mukavaa viikonloppua sullekin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Lintuseni! Se oli Miehen löytö jostakin huutokaupasta ennen meidän ajanlaskumme alkua (siis ennen kuin tapasin Mieheni ;)

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...