lauantai 19. tammikuuta 2013

Pyrypäivä & Photoshop


Pohjanmaalla pyryttää. Me ollaan karanteenissa. Meidän 3vee on lievässä vatsataudissa, joten peruttiin kaikki ystäväperheiden tapaamiset tältä viikonlopulta, ikävä teitä ystävät! Onneksi on blogi, niin voin vuodattaa tänne tämänpäiväiset tuotokset. Mihinkään pitkäjänteiseen, kuten meneillään olevan ison sisustusprojektin suunnitteluun, ei ole aivokapasiteetti tänään riittänyt, mutta kokeilin ekaa kertaa elämässäni oikeaa kuvankäsittelyohjelmaa, wow, mitä edistystä tähän bloggaamiseen! 

Latasin ilmaisen Photoshop Express   -kuvankäsittelyohjelman ja kokeilin...

...ja sitten mopo karkasi lapasesta......eli ensimmäinen kuva on tänään ikkunan läpi ottamani kuva meidän ulkorakennuksesta (joo, en ole käynyt ulkona koko päivänä ja sen huomaa), ja toinen kuva on mun pään sisältä ;D


Päätän raporttini meiltä tähän, iloista lauantai-iltaa sinnekin!
Riikka7 kommenttia:

 1. Voi kurjuus. Mahatauti on kamalin, varsinkin jos siitä kärsii pienet ihmiset. :(
  Toivottavasti menee pian ohi.

  Ja tohon kuvankäsittelyyn; parempi myöhään, kun ei milloinkaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Kuvankäsittely on mukavaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 3. IMAGE, täällä ollaan kiitos ihan hyvässä hapessa, vaippoja menee (sen sorttinen taudinkuva), mutta tunnelma on korkeella, meidän 3vee on ihanan kiltti kipeenä, tykkää istua sylissä ja halia ja on muutenkin höpönassu, kuten kuvasta näkyy ;)

  Maikki, Image ja Marru, mitä kuvankäsittelyohjelmaa te käytätte/suosittelette? Mulla on listalla tilata Lightroom. Naapurin mies, joka on valokuvaaja ja opettaa valokuvausta ammattikorkeassa sekä siskon mies, joka on paljon kuvannut, suosittelivat. Onko teille kokemuksia siitä? Näytti helpolta, kun ammattilainen opasti :)

  VastaaPoista
 4. Maikki :D tämä päivä oli just tuollainen kuin kuvat kertoi!

  VastaaPoista
 5. Onneksi on keksitty tietokone ja siihen monta ohjelmaa. Niillä minäkin sain lauantain kulumaan. Pikaista paranemista sinne.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Minna, täällä voidaan jo ihan terveesti tänään sunnuntaina, näyttää onneksi olleen lyhyt tauti! Kävin kurkkaamassa sun hienoa blogia, mitä kuvankäsittelyohjelmaa sä käytät?

  VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...