torstai 10. tammikuuta 2013

LapinreissuKerroinkin ennen joulua, että piipahdimme itsenäisyyspäiväviikonloppuna Levillä. Sää suosi meitä, vaikka pakkasta oli luvattu huikeat -25, pysytteli mittari kiltisti noin -15 asteessa. Se ei ollut paha ollenkaan, ilma on jotenkin kuivempaa, niin se ei tunnu niin kylmältä.

Majoituimme kelomökkiin, ei kuitenkaan tuohon kuvan Taalonkotaan... Mökki oli saunaa ja vessaa myöten tehty jykevistä kelohirsistä. Kunnon Lappi-tunnelma oli siis taattu. Onko Levi sulle tuttu paikka? Tykkäätkö ollenkaan käydä Lapissa? :)

Laitan kuvia mökistä huomenna, nyt keittämään lihakeittoa joulukinkusta, joka äitini avustuksella pilkottiin pieniin kuutioihin kinkkukauden loputtua. Pakastin kuutiot annospusseihin ja olen kiitollinen kun viitsimme tehdä sen, itse olisin varmaan nakannut kinkunraadon kaatopaikalle, en ole kovin kätevä emäntä mitä tulee kinkun käyttöarvon tunnistamiseen tapaninpäivän jälkeen.

Joko muuten osallistuit 60€ lahjakortin arvontaan?!
Katso ohjeet sivupalkista!

Sisustus Carenalla on paaaaljon hienoja sisustus- ja lifestyletuotteita, joten kannattaa käydä tutustumassa  verkkokauppaan jo ennen kuin lahjakortti on sinun :) Klikkaa tästä!

Kohtahan on jo viikonloppu!
Sitä odotellessa,
Riikka


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!
    En ole koskaan lapissa ollut, jostain syystä sitä ei ole reissuja sinne päin suunniteltu... Paljon kauniita kuvia kyllä nähnyt :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marru :) Lappi jakaa mielipiteitä, toiset tykkää ja käyvät jokavuosi, ja toiset käyvät kerran ja se riittää. Ja tiedän paljon ystäviä, jotka eivät ole käyneet kertaakaan, mikäs siinä. Maailmassa on niin paljon mahtavia matkustuskohteita, ettei joka paikkaan ennätä yhden elämän aikana (eikä rahat riitä ;)

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...