lauantai 12. tammikuuta 2013

Kelomökki


Tässäpä niitä kuvia meidän Levinreissun majapaikasta. Kelo on kyllä hienon näköistä, varsinkin kun yksityiskohdat olivat mökissä taidokkaasti tehty. Nuo saunan lamput esimerkiksi oli tehty käsityönä ohuista kelorimoista. Ja kaikki lattia-, ikkuna- ja ovilistat joka huoneessa olivat keloa. Me kyllä viihdyttiin ne muutamat päivät!


Tällä kuluneella viikolla olen ollut sisustusartesaaniopinnoissa, viikko on ollut mielenkiintoinen. Meillä on ollut aiheena, nykyään taas arvoonsa nousseet, ryijyt sekä nahka ja turkis. Laitanpa tännekin myöhemmin kuvia niistä viritelmistä ;)


Nyt olisi edessä viikonloppu, onko sulla (sisustuksellisia) suunnitelmia?
Mulla on vähän sellainen tunne, että meillä muutama pöytä vaihtaa taas paikkaa. 
Kun kuusi kannettiin pihalle niin mulle tuli sisustuksellinen tyhjiö, 
ja sitä yritän nyt täyttää, ihan konkreettisesti :)
Riikka3 kommenttia:

 1. Upea on!

  Mä ajattelin siivouksen yhteydessä pistää vähän tupakeittiötä uuteen uskoon, mutta katsotaan nyt. Keväisempi look ois nyt aika kiva! Ps. Maikkilassa on sulle tunnustus

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanainen tunnustuksesta, se todella lämmitti! Laitan postauksen pikapuoliin, kunhan keksin tunnustettavaa... Tai siis tunnustettava olisi niin paljon, että on vaikeaa rajata niitä vaan kahdeksaan ;) Käykäähän lukijani Maikkilassa, todella hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. ..ja kevättä rinnassa täälläkin, pitää ihan tuijottaa kalenteria että uskoisi että on vasta tammikuun puoliväli! Laita kuvia tupakeittiön uudesta ilmeestä!

  VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...