keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Paras citykumppari: Lacrossen nilkkuri


Nyt ei kyllä ole kumpparikelit, kun pakkanen paukkuu nurkissa, mutta huomasin tuossa selaillessani Sisustus Carenan webshopin monipuolisia tuotteita, että heillä on myynnissä Lacrossen citykumppareita.

Ostin nuo kuvan pirteän pinkit+mintut -salmiakkikuvioiset jo viime keväänä Levin reissulla (herkullinen minttu ei oikein erotu kuvassa, eli noi vaaleammat alueet). Nilkkurit ovat aivan ihanan pehmeät jalassa! Olen käyttänyt niitä koko viime kesän ja syksyn, ihan kuivankelin kenkinäkin, niin mukavat ne on. Me ei kylläkään asuta missään cityssä ;)
Muistuttelen, että arvonta blogini tulevan 1-vuotispäivän kunniaksi on käynnissä,
klikkaa tästä ja osallistu 60€ arvoisen lahjakortin arvontaa Sisustus Carenan verkkokauppaan!
Kiitos Sisustus Carenalle yhteistyöstä!
Tällain talvella käytän Uggeja, jäin niihin koukkuun pari talvea sitten, ainoat kengät joissa jalkani pysyvät lämpiminä. Ja niin helpot vetäistä jalkaan. Mutta hieman liukkaat... Onko sulla suosikkipopoja?


PS. Sain Maikkila -blogin Maikilta <3 tunnustusta kauniista blogista, KIITOS ihana, ja haasteen tunnustaa teille lukijoille kahdeksan asiaa :D Täällä mietin kuumeisesti, mitä julkeaisin tunnustaa, joten postaus on vielä kesken, lupaan sen huomiseksi... Käykää ihmeessä kurkkimassa Maikin kaunista blogia, klik!


Kumpparikelejä odotellessa!
Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...