maanantai 14. tammikuuta 2013

Makuuhuoneen tapetti
Eco Decorama 84007

Huuda hep, jos sulle(kin) on iskenyt vuodenvaihteen jälkeen kodin uudistus- ja sisustusvimma? Tää taitaa olla noroviruksen kaltainen epidemia, jonka tartuntavoima on samaa luokkaa. Onneksi olo sentään on parempi ;)

Kun kuulee kavereiden saaneen järjestystä vaatehuoneeseen tai estetiikkaa eteiseen tai uudet tapetit makuuhuoneeseen, niin sitä alkaa viimeistään silloin haaveilla ja suunnitella jotain uudistusta omiinkin  nurkkiin.

Aina ei tarvitse edes toteuttaa suunnitelmiaan, pelkkä sisustuksellinen päiväunelmointi välillä virkistää! Eikä ilmeen uudistamiseen tarvita ihmeitä, verhojen vaihto ja muutama koristetyyny tekevät jo ison muutoksen, kaikilta meiltä kun ei löydy kätevää remonttireiskaa tai tapettitiinaa omasta takaa.

Nuo kuvat ovat vanhempieni makuuhuoneesta, jonka suunnittelin heidän kesällä valmistuneeseen Muurametaloon. Tapetti on Eco Decorama 84007. Se on mielestäni tyylikäs ja rauhallinen tapetti makuuhuoneeseen, vaikka siinä on kuitenkin eloa ja kuvioita. Suosittelen, jos sulla on tapetointiaikeita makuuhuoneen puolella ja tällainen värimaailma hakusessa.

Jos kiinnostuit enemmän suunnittelemastani Muurametalon sisustuksesta, sitten vaan klik tästä!


Iloista viikonalkua!
Riikka

6 kommenttia:

 1. HEP täältäkin. :D
  Joulun jälkeen se aina tulee, kamala vimma. :D

  VastaaPoista
 2. ..ja Satu, pitkästä aikaa, mukava kuulla susta :D

  VastaaPoista
 3. <3 <3 <3
  Mulla niin kiirettä/väsyä/voimattomuutta pukkaa että harmillisesti ei ehi/jaksa ennää blogikierroksille niinku ennen :/ tai jos ehtii niin kommentointi jääpi vähhiin :/ Harmittaa itelläki ku ei ehi ennää oman rakkaan harrastuksen (blogienlukeminen) parriin niinku ennen :/ mutta täälä mie oon enkä lähe mihinkään vaikka kommentoinki ennää vaan ministi :)

  Ihania Lapinreissu-kuvia täällä! <3

  VastaaPoista
 4. Satu, voimia kiireen ja väsyn keskelle, toivottavasti helpottaa <3 <3 Kiva tietää, että olet mukana :D Kiitos Lapinreissukuvapalautteesta (mikä sanahirviö :)

  Itekin huomaan, että takki on välillä ihan tyhjä ja on kiirusta, eikä silloin jaksa eikä ehdi hirmusesti kommentoida muiden juttuihin, vaikka niitä ilolla lukeekin :)

  Kiitos tässä kaikille teille ihanille lukijoilleni, ja lisäkiitos teille jotka laitatte kommentteja, ihan vaikka anonyymisti! On kiva päästä juttelemaan teidän kanssa ettei tämä mene mun monologiksi, silloinhan voisin kirjoittaa salaista päiväkirjaa pöytälaatikkooni ;)

  VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...