keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Marmoria, meillä?Viimekertainen kirppiskierros oli tuloksekas, mukaan tarttui painavaa tavaraa eli marmoria. Jotenkin se viileän valkoinen kivipinta, jossa harmaat juovat kurvaili, sai mun katseen kääntymään kaiken sen tavarapaljouden keskellä.

Kirjoittelin tammikuun alussa Sisustustrendit 2013 -postauksessani, klik, tästä marmorin trendiarvon noususta, joten enpä olis uskonut että 1 euro olis sitten markkina-arvo vaasille ja 1,50€ juustoalustalle marmorikahvaisen veitsen kera ;D Enkä olis uskonut vielä kuun alussa, että marmori pesiytyisi meillekin...

Onko teille kotiutunut jotain sellaista trenditavaraa, jota et olis ajatellut aiemmin teille päätyvän? Mieli muuttuu ja maku kans! Ja nyt mä todellakin tykkään tuosta mun mötikästä.

Koska mä ei ole kuitenkaan niin trendikäs, että olisin ostanut korallinvärisiä neilikoita leikkokukiksi noihin vaaseihin (koska en tykkää korallista, ainakaan vielä ;) niin ne saa toimittaa nyt kynttilänjalan virkaa ainakin vähän aikaa. Otin kristallimaljakon kaapista kehiin kans. Tulee noillekin yhdenkukanmaljakoille jotain käyttöä.


Nyt töihin! Energistä tiistaita sullekin!
Riikka


2 kommenttia:

  1. Tyylikäs setti, sä se oot aikaas edellä :)

    VastaaPoista
  2. Voi Carie, kiitos, mutta mä kyllä pahoin pelkään, että olen jäljessä varmaan tässä(kin) marmori-jutussa, ehkä blogit ovat olleet näitä jo pullollaan viimeiset vuodet (en tiedä, kun en ole ehtinyt muiden juttuja seuraamaan kuin vasta viimeviikot aktiivisemmin kun sain tän Macin, luojan kiitos!). Marmori tuntuu vaan olevan nyt kuumaa tavaraa, ainakin mun hyppysissä.

    Kiva kun tykkäsit setistä, kiitos <3

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...