perjantai 22. helmikuuta 2013

Ferm Living DIY-koru




Huuda HEP, jos hoksaat mitä mä olen kietaissut kaulaani statement -koruksi (että mua naurattaa tuo nimitys!).

Joo, sehän on Ferm Livingin PANNUNALUNEN! Mun on tehnyt mieli jo pitkään avata sen nahkainen naru ja kokeilla sitä kaulaan :D Seuraaviin juhliin menen sitten tällä yhdistelmällä, musta mekko ja pannunalunen kaulassa. Mä sitten tykkään vaatteista ja asusteista, jotka muuntautuvat sekä arkeen että juhlaan. Mutta tämä oli kyllä ihan huippu :D


Hilpeissä tunnelmissa,
Riikka


6 kommenttia:

  1. hih, hauska :D
    ja ihana kyllä tuo Paolan palohälytin.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täälläkin hihittelin, kun tajusin että se ylettyi kaulan ympäri, ja sitä voi käyttää :D Paula on keksinyt kauniin käyttöesineen, ne muoviset ympyrät katossa eivät ole kovin esteettiset...

      Iloista viikonloppua sinnekin! Me tulimme jo Leville viime yönä, täällä on yli metri luonnonlunta, kunnon talven ihmemaa. Ja netti toimiin :)

      Poista
  2. Kiva idea oikeasti :)
    Minä meinasin kerran laittaa keittiön verhon mulle asuksi oopperajuhlille, mutta kaikki sanoivat: EIII!! lisäksi meidän kyytiin hyppäsi yksi stylisti :DDD Oisin laittanut vaan hakaneuloilla kiinni verhon ja menoksi, persoonallinen ja minusta hieno, oikein marimekon musta-valkoista lompoloa ;). (verho ei ollu suorakaiteenmallinen vaan erimallinen) Saan vieläkin kuulla tästä asusuunnitelmastani, vaikka tapahtuneesta on jo lähes kymmenen vuotta :D Mut tuo siun idea on oikeasti huippu!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiva kun tykkäsit Soili! Tuo verhosta oopperajuhlapuvuksi -DIY oli todella hyvä idea, ihan suotta sulle sanottiin EI. Ehkä ne hakaneulat oli se liian rankka materiaali siinä kokonaisuudessa ;) Seuraaviin juhliin sitten laitat sen!!

      Poista
  3. Ihana Riikka, kiitoskiitos rohkaisustasi <3 <3 Ne hakaneulat olisi jääneet tosi huomaamattomasti näkyville asussa "nurinpäin" ja kahdella hakaneulalla vain asuun. Ehkä se verhoasu-idea olikin vain Paljon aikaansa edellä ;) Juu, lompoloverhossa kyllä oopperaan! Mut taidan laittaa kuitenkin kiinni pienillä käsitikkipistoilla vai mitä ne on, you know :) Mukavaa viikonloppua siulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten postaat siitä houte couture-puvustasi kuvat, lupaathan! :D

      Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...