perjantai 22. helmikuuta 2013

Huvila ja Paolan palovaroitin

Posti toi eilen Paola Suhosen optisen palovaroittimen, se pääsee huvilan kattoa koristamaan.
Tässä muutama kuva huvilalta viime kevättalvelta.Jos et ole vielä kurkistanut meidän huvilaelämää, niin klik tästä! Ensi kesänä aion sitten kirjoitella huvilajuttuja tänne enemmänkin, sillä viime kesänä yhteydet ja tietokoneeni olivat niin hitaat ja huonot, enkä jaksanut takuta tekniikan kanssa.


Me startataan tänään Leville, koska edellisyön yrjö oli onneksi vain pikavisiitillä, eikä ainakaan toistaiseksi kukaan ole vuodepotilaana. Pitäkää meille peukkuja, ettei ainakaan vielä automatkalla pääsisi taudin toinen aalto yllättämään ;)


Aion pitää blogilomaa, mutta olen laittanut muutamia tarinoita valmiiksi ajastuksella (ja ajatuksella, vaikka ne onkin etukäteen kirjoitettu). Ja vastaan kyllä teidän kommentteihin, arvostan niitä todella ja huomaan muuten odottavani niitä aina innolla!


Luvassa on ainakin postauksia eilen tekemästäni Ferm Living -DIY-tyynystä ja -korusta, ja kuvissa tulee näkymään mun naamataulukin ekaa kertaa, iiks! Ja meidän makuuhuoneen railakkaat kevätvärit ovat yhden jutun aiheena.


Yritän jossain välissä laittaa Levi-terveisiäkin, jos ehdin ja yhteydet pelaa...
Rentoa viikonloppua kaikille, ja hauskaa talvilomaa teille kellä sellainen on :)
Riikka


4 kommenttia:

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...