keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Synttärit!


Tänään on virallisesti blogini 1-vuotisjuhlat! Jihuu! Kippis ja kilistys! On ollut kyllä mahtava vuosi! Suurin kiitos siitä kuuluu teille ihanat lukijani!

Onneksi uskalsin, ihan blogiuntuvikkona, painaa "julkaise"-nappulaa tasan vuosi sitten ekaa kertaa. Täällä olen saanut uusia blogikamuja <3 ja tutustunut mielenkiintoisiin ihmisiin ja heidän koteihin ja elämään. Uskomattoman upeaa, miten korkeatasoisia blogeja teillä muilla bloggareilla on, kuten blogini sivupalkin koko ajan täydentyvä linkkilista kertoo. Eikä siinä ole vielä kaikkien teidän ihanuuksien blogit, täytyy jatkaa listan kartuttamista.

Ja te kaikki mahtavat lukijani siellä, joista ei ehkä koskaan kuulu mitään, mutta lukijatilastoissa näytte komeina lukuina kuitenkin. Kiitos teille, ja uskaltautukaa ihmeessä kommentoimaan enemmän!Siitä syystä, että saisitte kasvot tälle kirjoittajalle, päätin juhlan kunniaksi sitten pistää ekaa kertaa oman kuvani julki, joten hei vaan kaikille :D Ei kyllä hymyilyttänyt kuvaushetkellä juurikaan. Vähän on jännittynyt ilme, eikä ihme. Voi, toivottavasti et pahasti järkyttynyt mun naamavärkin näkemisestä :) Jännitti omakuvan postaaminen, mutta päätin nyt tulla ulos blogikaapista. Mutta älkää peljätkö, en aio keikistellä täällä solkenaan, sisustusjutut pysyköön pääasiana. Ehkä hieman lisää lifestyletyyppisiä asioita tulee kyllä jatkossa, toivottavasti kestätte sen?

(Tämä mun blogini nimi juonsi juurensa siitä, että ajattelin aluksi kirjoittaa lyhennelmät juttuihini myös ruotsiksi (koska asumme ruotsinkielisellä paikkakunnalla) ja englanniksi. Mutta se kävi liian aikaa vieväksi, koska ruotsiksi sanavarastoni on niin suppea ja teen niin paljon kirjoitusvirheitä ilmeisesti lievän lukivaikeuden takia, joten se kokeilu loppui lyhyeen. Ehkä jokupäivä kirjoittelen enkuksi vielä, en tiedä...)


Mutta nyt avaamaan skumppapullo ja kilistelemään laseja!
Juhlatunnelmissa ja nauravaisemmalla naamalla,
Riikka <324 kommenttia:

 1. Onnea ihastuttavalle blogille ja sen kirjoittajalle! Vaikka aika uusi lukijasi olenkin, voin sanoa jo, että jokainen postauksesi on odotettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nieinda, hienoa kuulla, että postaukseni ovat odotettuja, lämmitti todella mun sydäntä <3

   Poista
 2. Onnittelut 1-vuotialle ;), pitikin tarkistaa milloin mulla tulee vuosi täyteen bloggailussa ja sehän oli jo mennyt helmikuun alussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1-vuotias juuri kävelemään oppinut täällä kiittää ;D Sun täytyy nyt juhlia jälkikäteen, käyhän sekin! Onnea sunkin blogille siis!!

   Poista
 3. Onnea yksi vuotiaalle!:) Kyl kuule luulen että mielellään moni vastaanottaa myös lifestyle kirjoituksiasi. Eikä kasvoissakaan ei ole mitään vikaa. Hih* Kilistelen täällä vesilasia kunniaksesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Kilistelee täällä virtuaalisesti sun kanssa ja kiittää onnitteluista! Ja kiitos kommentista tuohon lifestyle-asiaan <3

   Poista
 4. Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan! Ihana on tämä blogi ja kiva tulla aina lukemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnittelulaulusta :D Ihana kuulla tuollaista palautetta, kiitos Susanna <3

   Poista
 5. Onnea yksivuotiaalle! Ja kiva kun tulit ulos kaapista :) Minä olen suunnittelut samaa. Kummallaista miten se onkin niin iso juttu,pitkän pohdinnan tulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A-R!!

   Onhan tämä "ulostulo" pitänyt pohtia joo kunnolla, lähinnä olen miettinyt että mitä lisäarvoa te armaat lukijat siitä saatte, jos mun naamavärkki on tiedossa. Ja tietenkin oma yksityisyys on mietityttänyt. Eikä sitä haluaisi leimautua sellaiseksi "minä edestä, minä takaa, minä sisustan, minä makaan" -blogiksi, eli oman navan ympärillä en jaksa häärätä ;D Mutta eiköhän kaikki mielellään halua näille meidän blogikirjoituksille kasvot... Joten ulos vaan sieltä blogikaapista, kollega ;)

   Poista
 6. Onnea tyylikkäälle yksivuotiaalle blogille ja sen kauniille emännälle! Mukavaa saada blogille kasvot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu ihanista sanoistasi, täällä ihan liikutuin <3

   Poista
 7. Ihaninta on se, että löysin sut. <3
  Onnea 1-vuotiaalle.
  Olet juuri niin kaunis, kun arvelinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi darling, kiitos kun sanoit noin, täällä jo nessupakettia haeskelen, kun teidän kaikkien sanat on niin kauniita!! Ihana, että olen saanut susta blogiystävän, Image-dear <3

   Poista
 8. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Ja kiva, että paljastit kasvosi, kauniilta näyttää! :)

  VastaaPoista
 9. Onnea, sekä kippis ja kilistys!!! Ihanaa saada blogille "kasvot" :) Toivottelen myös paljon lisää ihania hetkiä täällä blogimaailmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Skoolaa täällä kanssasi! Kiva kuulla, että tykkäsit kasvojen paljastamisesta :) Kiitos, kyllä täällä blogimaailmassa viihtyy, kun täällä on näin paljon ihania ihmisia, kuten sinä Marru <3

   Poista
 10. Voih miten ihanat silmät siulla on, kaunotar <3
  Kippis blogillesi, elämälle ja auringolle! Onnea onnea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ihku Soili, kiitos paljon, ihan hämilleni menen <3 Kippistellään mekin näin virtuaalisesti skumppalaseja!! Elämälle ja auringolle! Ja kaikille teille ihanille ihmisille!!

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna onnitteluista ja kiva kun tykkäsit pannunalusen uusiokäytöstä ;)

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...