maanantai 18. helmikuuta 2013

Jotain uutta huvilalle?

By Färg & Form Sweden


Meidän huvilalla saisi vaihtua ruokailuryhmä. Meillä on massiivitammipöydät sekä kotona että siellä, ja jotain uudistusta kaipaisin jompaan kumpaan kokonaisuuteen. Nuo Ernst Kirchsteigerin (huh mikä nimi!) Färg & Form Swedenille suunnittelemat penkit ja pöytä olisivat sitä suuntaa mitä haen, saaristomaiset ja rennot. Ja monta lasten serkkua mahtuisi vierekkäin noille pitkille penkeille, kun suku kokoontuu. Tuo valkoinen kynttelikkökin on yksinkertaisuudessaan kaunis.Färg & Form Swedenin ERNST-tuotteita jälleenmyy Sisustus Carenan webshop, klik!
Kiitos vielä kerran Kati ja Heini A. yhteistyöstä!

Sisustus Carenan 60 € lahjakortinhan voitti Heini Kaustinen, onnea!
(Suosittu nimi tuo Heini tässä postauksessa ;)Kaksi melkein samanlaista ruokailuryhmää juontaa juurensa siihen, että laitoimme Mieheni kanssa vajaa viisi vuotta sitten hynttyyt yhteen. Suuren nettiroihurakkauden saattelemana, kuten nykyään niin monet muutkin aikuiseen ikään ehtineet sinkut (huuda HEP, jos ite oot löytänyt rakkauden netin kautta :) Meidän yhteiselo itseasiassa alkoi tämän meidän talon perusteellisella remontilla, Mies oli tehnyt tästä tarjouksen juuri ennenkuin me tapasimme, ja kuukauden kuluttua siitä hän jo kyseli, josko minä mitenkään voisin kuvitella joskus asuvani tässä talossa... Ja kyllähän minä sen osasin kuvitella! Loppu onkin sitten (remontti)historiaa.

No niinkus tiedätte, tulee yhteenmuutossa huonekaluja sitten kahden kodin verran yhteen taloon. Me hajautettiin siinä uusjaossa osa astioista ja huonekaluista huvilalle, joka valmistui keväällä 2009, juuri sopivasti meidän pojan kastejuhlapaikaksi. Onni oli, että sisustusmakumme ovat lähes yhteneväiset, joten kumpikaan ei "hukannut" toisen huonekaluja roskalavalle (no ehkä sinne muutama juttu katosi, mutta ei siitä sen enempää ;)Toisaalta, sen huvilan vanhan pöydän voisi vaikka maalata, ja ostaa vain tuolit tai tuunata vanhat... Onko jollakulla kokemusta öljytyn massiivipuisen pöydän maalaamisesta? Pintahan on kovalla käytöllä, miten se on kestänyt kolhuja?

Klikatkaahan ihanat immeiset tuolta sivupalkista itsenne lukijoiksi ja fb:hen mukaan. Ainakin suomalaisetsisustusblogit -sivuston kautta teitä näkyy käyvän täällä satamäärin, sydämellisesti tervetuloa!
PS. Tässä vielä kuva Ernstistä, hän on Ruotsin tunnetuimpia, ja joidenkin mielestä ärsyttävimpiä, sisustus/lifestylepersoonia. 
Oliko tyyppi sulle jo ennestään tuttu?


By Forma Press
2 kommenttia:

  1. HEP!!!

    Tykkäisin kyllä itsekin tuollaisesta sisustuksesta... Jos joskus päästään rakentamaan sitä omakotitaloa, ni täytyy Riikka pyytää sulta vinkkejä :)

    VastaaPoista
  2. HEP sielläkin <3

    Kiitos Hanna luottamuksesta, olen tottakai käytettävissä, jos vinkkejä sitten talonrakennusvaiheessa haluatte :)

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...