tiistai 19. helmikuuta 2013

I love Ferm LivingMä en ole tainnut aiemmin täällä julistaa mun suurta rakkautta Ferm Livingin tuotteisiin, joten tehdään se nyt, ettei jää kellekään epäselväksi ;) Tapetit, kolmiot, värit, sisustustilpehööri, lastentuotteet...need I say more!

Mä olen myös tykännyt korkista materiaalina jo viime vuosituhannen puolelta lähtien, mun yksiön eteisessä Käpylässä on ollut korkkilattia jo 13 vuotta (apua kun aika menee nopeasta, onko siitäkin rempasta jo niiiin kauan!)

Mutta Ferm Living on vienyt korkinjalostuksen askeleen pidemmälle. Ostimme nuo pöytätabletit ja pannunalusen viimekesän Köpiksen reissulta, klik tästä, jos haluat mukaan nojatuolimatkalle Kööpenhaminan sisustusliikkeisiin. Huomasinpa muuten, että postaukset siltä reissulta olivat jääneet osaan 4/6, ja kuvia on vielä näyttämättä todella paljon, joten muutama matkajuttu siis luvassa joskus lähiaikoina. Että mun tekis mieli Köpikseen taas uudelleen!

RiikkaPS. Vinkkaan näissä postauksissani mua miellyttäviä tuotteita ja liikkeitä aina ihan ilman sponsausta tai palkkiota. Joskus olen jonkun prosentin alennusta saanut, jos olen kertonut liikkeenpitäjälle, että aion kirjoittaa ostamistani tuotteista tai putiikista juttua blogiini. Kerron sitten, jos sellaisesta oikeasta mainospostauksesta on joskus kyse :)


6 kommenttia:

 1. Olipa kivaa että löysin blogisi, minäkin olen niiiin ihastunut Ferm Livingin tuotteisiin että ei mitään rajaa :) Hauskaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun löysit tänne, sydämellisesti tervetuloa! Kävin kurkkaamassa sinunkin blogiasi, mehän ollaan melkein naapureita, no ei ihan mutta melkein ;)

  Ferm on kyllä monipuolinen ja ihku! Mukavaa päivää sullekin!

  VastaaPoista
 3. 40 lukija ilmottautuu ;)! Ihana lattia teillä! Oi, mie niin haaveilen puulattiasta.. ehkä sitten joskus ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hienoa Heinie saada sut lukijaksi <3

   Ja kiitos lattiakommentista, se on talon alkuperäinen lattia. Ruskea maali hiottiin pois ja sitten valkolakattiin :) Osassa taloa on uudet lautalattiat, ja vintillä ne on maalattu ihan valkoisiksi.

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...