lauantai 2. helmikuuta 2013

Blue period

Nyt on kuulkaas sellainen kohta elämässä, että mun on aika oikeasti downsiftata, hiljentää hetkeksi. Se tulee näkymään täällä blogissani niin, että postaan seuraavat muutamat viikot vain kuvia ja tunnelmia, joko ajankohtaisia tai arkistokappaleita. Kaikki jättämänne kommentit luen ilolla, ja vastaan niihin ihan niinkuin muulloinkin! Palaan sitten tarinoinnin pariin kun on taas aikaa ja energiaa enemmän :)

Alakerran olohuoneeseen pääsi varastosta teos, joka puhuttelee nyt, Picasson Blue Nude (1902), posteriversiona taiteilijan siniseltä kaudelta. Se löytyi ulkorakennuksemme vinttiä penkoessamme jo muutama vuosi sitten. Posteri on päivätty vuodelle 1974. Sen värit sopivat sattumalta yksyhteen vanhan arkun kanssa, joka on sohvapöytänä samaisessa huoneessa.  Tästä voit katsoa aiempia kuvia alakerran olohuoneen sisustuksesta, klik!

Tuo pieni puinen kynttilänjalka on omaa tuotantoa tarha-ajoilta ;) Onneksi vanhempani aikoinaan säilyttivät kaikki mun ja isosiskoni tekeleet pahvilaatikoissa punamullatun puolitoistakerroksisen rintamamiestalomme yläkerran sivukomerossa.

Pitäkää huolta itsestänne ihanat ihmiset!

Riikka
9 kommenttia:

 1. Usein itselläkin vain kuvia, aina ei keksi sanoja - aina ei jaksa, pysty..

  Halauksin,
  PieniLintu

  VastaaPoista
 2. Lintuseni, halaus vastaanotettu kiitollisin mielin <3

  VastaaPoista
 3. Kirjoitat, kun siltä tuntuu... kuvat kelpaa kyllä <3

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. <3 Hali systerini!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marru, ihanaa viikonloppua sinnekin <3

  Systeri, halitaan ihan livenäkin pian <3

  VastaaPoista
 6. Harvoin mua saa sanattomaksi, mutta aina vaan ei jaksa. :) Hih.

  Mietein sitä siun markkinoilta ostamaa taulua (josta puhuttiin mun puolella). Sopisko se alakerran portaiden alle, siihen sen nojatuolin kaveriks?:)

  Jaksamista ja voimia. :) Kevät taitaa itsellekin näyttää kiireellisen puolensa... Onneksi kiireeseen kuuluu paljon kivoja asioita!!

  VastaaPoista
 7. Sinistä aikaakin tarvitaan ja hiljaisuutta. Halaus sinne!

  VastaaPoista
 8. Helinä, kiitos vinkistä sen pahvisen opetustaulun sijoittamisesta :) Se olis värien puolesta oiva paikka, mutta siinä portaiden alla ei ole tarpeeksi tilaa, se menis niin alas nojatuolin taakse ettei kuvaa näy (kokeilin äsken ;)

  Jaksamista sullekin kiireiseen kevääseen ja tuokoon se paljon kivoja asioita :)

  VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...