tiistai 26. helmikuuta 2013

SPIRA Inredning


Ruotsalaisen SPIRA Inredningin tuotteet eivät ole juurikaan esiintyneet suomalaisissa sisustuslehdissä, vaikka ne ovat suosittuja kotimaassaan. Tai sitten mä en ole vaan huomannut niitä, eli huuda HEP jos olet niitä jossain nähnyt ja valista mua :)

Ostin just meidän keittiöön Spiran maton hanhensilmäkuviolla. Kurkkaa tästä kuvat, klik! Monia muitakin vaihtoehtoja löytyi, kuten palloja ja raitoja.

Täällä ruotsinkielisellä Pohjanmaalla on paikallisissa sisustusliikkeissä yleensäkin ilahduttavan paljon erilaisia ruotsalaisia sisustustuotteita ja -merkkejä myynnissä, joten vinkkaan niistä aina kun jotain mielenkiintoista vastaan tulee. Ei sillä etteikö niitä muualtakin Suomesta saisi, ja varsinkin nykyään nettikaupoista.


 SPIRAlla on siis valikoimissaan paljon laadukkaita pellavaisia kankaita...
...ja valmiita tuotteita, kuten tarjottimia, leikkuulautoja ja koristetyynynpäällisiä 
saa sitten kankaiden kuoseilla.


Eli helpottaa sisustamista, jos ei ole aikaa tai halua etsiskellä yhteensopivia kankaita ja sisustustuotteita pitkin kyliä ja kauppoja.


  
Aika värikästä pääasiassa, vai mitä?
Tykkäsitkö?

Kyselee Riikka :)


4 kommenttia:

 1. Tykkäsin kovasti, ja ihana tuo matto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin paljon valinnanvaraa? Jotain sekä värikkäästä, että vähän hillitymmästä tykkääville :) Ja tosi laadukkaita kaikki kankaat ja tuotteet.

   Kiitos, olen kyllä tykännyt siitä meidän keittiön matosta. En olis uskonut, että muovimatto meille rantautuisi, mutta se on keittiössä niin huoleton. Paljaan jalan alla se ei kyllä tunnu kovin miellyttävältä...

   Poista
 2. Olen ihastellut Spiran kuoseja muutaman verkkokaupan valikoimissa, mutta livenä en ole tainnut niihin törmätä. Tuota tarjotinpöytää mietin yhdessä vaiheessa vakavasti olohuoneen sohvapöydäksi, mutten uskaltanut näkemättä livenä tilata sitä. Kuosit ovat kyllä kovasti mieleeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaahan sitä on sikaa säkissä tilata, jos ei missään ole valmistajan tuotteisiin päässyt tutustumaan :)

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...