keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Löytöjä

Joskus sitä tekee löytöjä ihan omista nurkistaankin, varsinkin jos on mennyt ostamaan vanhan talon irtaimistoineen. Nämä Ulla Procopen Arabialle 1960-luvulla suunnittelemat rottinkikahvaiset GA-teekannut löytyivät pahvilaatikosta ulkovarastomme vintiltä. En silloin tajunnut, että ne ovat ihan arvoantiikkia, pidin niitä vain kauniina esineinä. Onneksi googlen kuvahaulla löytyi näidenkin astioiden alkuperä. Ja ihmesienellä puhdistuu pinttyneempikin pinta. Eivät ole lasten leikkeihin tarkoitettuja, vaikka meidän 3,5veen näpit eivät pysyneetkään kauniista kannuista irti.Mä olen myös tehnyt viime aikoina löytöjä ihan omista nahoistanikin ;) Mun energiatasot ovat nousseet muutaman viikon takaisista pohjalukemistaan. Olen vihdoinkin alkanut liikkumaan, ulkoilemaan, venyttelemään (näitä bloggaamisesta kipeytyneitä hartioita) ja syömään paremmin. Ja kuuntelemaan enemmän omaa oloani ja jaksamistani. Muutaman ylikilon tiputtaminenkin on vielä tähtäimessä, sillä olo on ollut hankala liian piukoissa vaatteissa.


Tämä herääminen oman hyvinvoinnin tärkeyteen, ja itsensä soimaaminen oman terveytensä ja kunnossapitämisen laiminlyömisestä, sai alkunsa niinkin kepeästä asiasta kuin ihanaiselta IMAGE black and white -blogilta saamastani haasteesta. Siinä piti tehdä Polyvore -sivuston avulla juttu omasta vaatekaapistaan. Muistatteko, sehän mulla on vieläkin tekemättä, sorry IMAGE -darling! Ja syy on siinä, että kun mä katselin yhden pitkän yön niitä kaikkia kauniita vaatteita ja asusteita sillä sivustolla, niin tajusin, etten voinut valita garderoobiani niistä vaatteista joita haluaisin käyttää. Siis niistä, jotka riippuivat todellisuudessakin vaatekaapissani pölyyntymässä ja joita en paisuneen ulkomuotoni takia voinut käyttää. Joten oli tehtävä radikaaleja ratkaisuja (joo, otin haasteen vähän liiankin tosissani vastaan ;) Eli ensin oli otettava itseäni niskasta kiinni, jotta sain painon vähän jo putoamaan ja kulahtaneen ulkokuoreni kohenemaan. Mieskin on innostunut kuntoilusta, yhdessähän tämä on niin paljon motivoivampaa ja mukavampaa! Ja nyt voin palata Polyvore -sivustolle tekemään sen hauskan ja ajatuksia herättäneen haasteen loppuun ;)


Miten sun vointi ja jaksaminen?
Onko elämäntaparemonttia, liikunnan lisäämistä tai laihdutusta ollut alkuvuonna ohjelmassa?

Mukavan pirteää päivää!
Riikka


10 kommenttia:

 1. Jaksamiselle on ehdottomasti tehtävä jotain! Väsyttää jatkuvasti. Toivottavasti kevät toisi hieman energiaa. :)

  VastaaPoista
 2. Tää väsymys on oikea kansantauti! Pitäis tulla Kela-korvattavaksi kirkasvalolamput ja etelänmatkat :)

  Toivottavasti saat energiaa pian, Irina!

  VastaaPoista
 3. Upeat teekannut! Olen onnistunut nyt alkuvuoden sairastelemaan kiitettävästi, mutta kyllä se kevät virkistää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nieinda <3 Toivottavasti et ole sairastellut mitään vakavampaa! Onneksi kevättä kohti mennään jo isoilla harppauksilla!

   Poista
 4. Voi murunen. <3
  Täällä on tappotahti menossa. Duunissa hirveä kiire (YT.iden takia vähennettiin satoja, joten me jäljelle jääneet saamme "kärsiä").
  Väsymystä mulla on aina ihan kamalasti, yleensä maaliskuu on aina pahin.
  Katsellaan mitä tapahtuu, aijempina vuosina olen joutunut ihan hakemaan saikkua,
  kun on mennyt "hieman" liian väsähtäneeksi tuo meininki.
  Mutta erään elämänmuutoksen olen tässä tehnyt, siitä myöhemmin lisää... :D

  Tsemppiä sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiitos darling tsemppaamisesta! Täällä jo energisempään suuntaan ollaan menossa. Jaksamista sulle duunissa, ja muista jäädä lepäämään ja keräämään voimia, jos siltä tuntuu!

   Heti mua alkoi kiinnostaa, että minkäköhän elämänmuutoksen olet tehnyt!?! Ei auta kuin odottaa, että kerrot kun sen aika on :D

   Poista
 5. Voi ihanuutta tuota pannua! Miun lapsuudenkodissa on tuollainen valkoinen ja just tuolla rottinkihihnalla <3.

  Vinkki: Kalanmaksaöljyä!! Kuka tykkää, käsi ylös :D Ei nouse käsi mullakaan ylemmäksi, mut on kuulemma hyvä!! Itse ulkoilen pari tuntia päivässä ja syön paljon kasviksia ja marjoja. Joogaankin ulkona, se on huippua. Välillä on tahmea väsy, on se vaan. Silloin pikkulepoa ja sit taas mennään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Soili vinkeistä! Olin jo ihan unohtanut kalanmaksaöljykapselit kaappiin, täytyypä kaivaa ne esiin. Ne ei onneksi maistu pahalle :) Tuo ulkojooga kuulostaa mahtavalle!

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...