sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Makuuhuoneen kevät


Enpä olis itsekään vielä vuosi sitten uskonut, että keltainen valloittaa mut jokupäivä näin totaalisesti! Nuo Anno-sarjan keltaiset pussilakanat eivät voineet mitenkään jäädä kaupan hyllyyn, kun ne siellä näin. Makuuhuoneessa ne eivät onneksi hallitse ihan koko huushollin värimaailmaa. Ne mintunvihreät kolmiolakanat olivat kans herkulliset, mutta halusin kokeilla nyt jotain ihan uutta itselleni. Ja ajattelin, että raidat komppaisivat hyvin tuota meidän raidallista tapettia.

Olen suunnitellut jo muutaman vuoden tuohon korkeaa, pehmeää sängynpäätyä, siksi tuo tauluhyllykin laitettiin tarpeeksi korkealle. Mutta se projekti odottaa vielä toteuttajaa... Kartta on viime vuosituhannelta, se löytyi ulkovarastomme vanhan nikkarinhuoneen seinältä, ja se pitäis kehystää. Turkoosi emalinen paistinpannu puukahvalla ja yöpöydät ovat myös talomme vanhasta irtaimistosta.

Entinen keittiön matto päätti vaelluksensa ruokahuoneen kautta tänne makuuhuoneeseen. Sinikeltaharmaamustaraidalliset Casan tyynyliinat ostin joskus viime syksynä Stockan alesta, tykästyin niiden raikkaiseen ilmeeseen, mutta en jotenkin osannut ottaa niitä aiemmin käyttöön. Joten ne odottivat liinavaatekaapissa kiltisti pakkauksissaan tähän asti, kun olimme Mieheni kanssa molemmat henkisesti valmiita tähän väripläjäykseen :)


Värikästä sunnuntaiaamua sullekin!
Riikka


16 kommenttia:

  1. Upeat värit, tykkään todella paljon :)
    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Ihana keltainen ja voi vitsi tuota auringon paistetta ulkona! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut muutama aurinkoinen päivä talvilomalla ja ai että kun mä olen nauttinut ja nostanut kuonon kohti aurinkoa :)

      Poista
  3. Ouh onpas pirtsakat pussilakanat :) Onko sellaiset reippaan keltaiset vai vaaleammat? Ihana väriyhdistelmä: musta-harmaa-keltainen-valkoinen-turkoosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) arvaa yllättyikö Mies kun esittelin meidän uudet pussilakanat... Ne on tosi pirtsakat, kunnolla keltaiset! Mäkin tykkään tuosta värikombosta, ainakin nyt vähän aikaa ;D

      Poista
  4. Raikasta ja keväistä, tykkään!

    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (näköjään ipadillä kirjoitettu eilinen vastaus ei ole päivittynyt tänne, joten otetaan uusiksi:)

      KIva kun tykkäsit, Kerttu <3
      Mukavaa viikkoa sullekin!

      Poista
  5. Kiva keltainen.. Mäki hypistelin mun vanhoja keltaisia lakanoita tän lukemisen jälkeen.. Pitäiski kokeilla miltä ne näyttää nyt makkarissa!:D Pitäis kyl kehitellä näin auringon paisteen ilmestyttyä jotain kivaa ja piristävää kotiin, josko siis aloittaisin makkarista. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita kuvat sitten kun olet ne pusilakat ottanut taas käyttöön :D Siiis pussilakanat! Mutta kai ne vähän pusilakanoitakin on... ;D Iloista viikkoa!!

      Poista
  6. Keltainen on hiipinyt meillekin vaivihkaa pieninä väriläiskinä.... Pietarsaaren reissulta alkuviikolla löysin ihanan keltaisen kakkuvadin, sellaisen korkean. Sitä pitäisi nyt päästä testaamaan.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kauniilta tuo keltainen kakkuvati :) Pietarsaaressa on kyllä paljon kivoja sisustuskauppoja! Täytyy tulla sun blogiin kurkkimaan, josko postaisit kuvia vadista ja testituloksista ;)

      Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...