keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Punaisella matolla

Vähemmän on enemmän, kuuluu joulukoristelumottoni tänä vuonna. Kälylläni Sannalla (eli mieheni veljen vaimolla) käydessäni huomasin, että heillä oli keittiössä hauskat punaiset räsymatot, ja ne jo pelkästään tekivät jouluisan tunnelman kyökkiin. Tyylivarkaana olen yrittänyt etsiä itselleni vastaavia, mutta en ole vielä onnistunut niitä tälle joululle hankkimaan. Pitäisi varmaan turvautua nettikauppaan, ellen sitten onnistu niitä löytämään jostain myyjäisistä. Haluaisin mieluiten jonkun käsityönä tekemät matot, niissä olisi enemmän jujua. Ellokselta saisi tilaamalla tällaisen raidallisen:

Photo by Ellos

Täytyypä kysyä kuitenkin ensin äidiltä, jos hänen äitinsä eli minun mamman aikoinaan kutomia mattoja olisi punaisena. Yksiväriset harmaat ainakin löytyy. Ne on toisaalta niin tunnearvokkaat, etten haluaisi niitä käyttää meidän lapsiperhearjessa, kun meillä pelataan sählyä sisällä ja välillä ketsuppi lentää kuin Nykänen hyppyrinnokalta (voit itse päätellä lentoradan joko hänen entisen tai nykyisen kuntonsa mukaan...). Taidan siis alkaa etsimään ketsupin punaisia mattoja nettikaupoista ja myyjäisistä. Onko sulla muuten joulumatot?

Mutta nyt saa tämä mattoasia jäädä muutamaksi päiväksi, sillä alan pakkaamaan tämänpäiväistä Leville lähtöä varten. Jihuu! Siellä(kin) on kunnon paukkupakkaset, mutta ollaan sitten vaihteeksi mökissä takkatulen lämmössä ja kirjoitetaan vaikka joulukortit valmiiksi. 


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...