tiistai 18. joulukuuta 2012

KulkusetJouluun kuuluvat perinteet. Minun lapsuuden kodissa meillä oli aina joulun aikaan kulkuset silkkinauhoissa keittiön ja ruokahuoneen välisessä oviaukossa, ja ne kilisivät heleästi kun joku käveli siitä. Äitini teki meillekin samanlaiset kulkuset, kiitos hänelle! Sillkinauhan ja kellojen värithän voi valita omien mieltymysten mukaan. Musta nauha ja hopeat kellot voisivat myös näyttää hienolta. Niitä voisi sitten pitää vaikka koko talven ajan. Olisikohan minulla aikaa väsätä sellaiset joulun pyhinä vai pitäisiköhän toivoa niitä lahjaksi joulumuorilta..? Ja erittäin pitkillä silkkinauhoilla :)

Seuraavaksi meidän perheen jouluvalmisteluissa aletaan miettiä mitä jouluherkkuja tänä vuonna leivotaan.
Viikon päästähän jo aattoa vietetään, siispä reseptit esiin!
Riikka4 kommenttia:

 1. Iltaa

  Nyt on pakko ilmottautua jo jonkin aikaan blogiasi seuranneeksi -enkä vähiten sen takia et taidetaan asua naapurikaupungissa :) Mut aivan ihana idea nuo kulkuset, en ole tainut aikaisemmin tämmöiseen törmätä, enkä tähän jouluun ala niitä enää yrittämäänkään, mut saisko lähikuvaa tai selitystä kuinka ne kulkuset on saatu siististi silkkinauhaan kiinni?

  Pakkasterveisin

  Maisa Jeppiksestä

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi! Uusia ideoita ja kaunis koti, jään seurailemaan! Hyvää joulua, toivottaa Kirsi

  VastaaPoista
 3. Hei naapurikaupungin Maisa, mukava tutustua :) Äitini teki nuo kulkuset meille, hän käänsi silkkinauhan pään muutaman millin päärmeelle ja ompeli käsin pienillä pistoilla ja kiinnitti sitten muutamalla pistolla kulkusen siihen reunan keskikohtaan. Eli periaatteessa todella helppoa ja nopeaa. Laitoin nuo roikkumaan oviaukkoon ihan vaan tökkäämällä nuppineulan ovenkarmin päälle, mutta jos sulla on nastoja, niin kiinnityskohta ei näy ollenkaan ;) Iloista Uuden Vuoden odotusta sinne!

  VastaaPoista
 4. Hei Kirsi, suurkiitos palautteesta, se lämmitti todella! Tervetuloa lukijaksi, Facebookin puolellakin voi liittyä mukaan www.facebook.com/sisustus-inredning

  VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...