sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Mihin laitetaan joulukuusi?

Tämä kuva on otettu viime jouluna. Silloin meillä ei vielä ollut nykyisiä Howard -nojatuoleja alakerran olohuoneessa, joten kuuselle oli hyvin tilaa. Tänä vuonna meillä tulee tilanpuutetta. Tuota nurkkatilaa ei ole enää vapaana, kun nojatuoli ja sen nurkkaan pikkupöydäksi laitettu rahi valloittavat sen. Pitääpä miettiä miten huoneen saisi uudelleen mööbleerattua, jotta kuusi saadaan tuohon perinteiselle paikalleen... Tai sitten kuusen voisi laittaa niiden nojatuolien väliin... Jaa-a. Mietitäänpä vielä :)

Otamme kuusen sisälle poikkeuksellisesti jo ensi viikonloppuna, jotta meidän 9vee saa olla mukana kuusen koristelussa, sillä hän viettää joulun tänä vuonna äitinsä perheen kanssa. En ole tainnut aiemmin mainitakaan, että meidän perheen tyttönen on mieheni edellisestä liitosta ja asuu joka toinen viikko meillä. Meidän 9vee :)

Minä jään pohtimaan kuusenpaikkaa, mukavaa viikonalkua sinne!
Riikka

1 kommentti:

  1. PS. Tulimme juuri kotiin Levin reissulta, meillä oli tooosi mukavaa! :) Löysin maton keittiöön ja muutakin jouluista Levin joulumyyjäisistä ja myymälöistä, yritän ensi viikolla ehtiä kuvaamaan... Ja laitan kuvia reissultamme, mökki oli upeaa kelohonkaa ulkoa ja sisältä!

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...