keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Helpot joulukukka-asetelmat


Minä menen sieltä missä aitaa ei ole, ja tein tänä vuonna helpoakin helpommat joulukukka-astelmat, jos näitä nyt voi miksikään asetelmiksi edes kutsua :) Eli meiltä löytyi muutama kannellinen hillopurkki, jotka on ostettu joskus syksyllä Prismasta. Niihin lykkäsin valkoiset hyasintit suoraan muovipurkeistaan. Viitseliäämpi olisi ehkä pessyt mullan pois ja leikanut juuretkin siistimmiksi, mutta minä tunnen itseni ja tiedän, etten saa mukulaa pysymään kosteana ilman multaa (enkä ehkä edes sen kanssa). Voilà!


Kolmen hyasintin ryppään laitoin toisen korkeaan maljaan, jossa yleensä poltan kynttilää, ja toisen meidän häälahjaksi saamaamme Villeroy & Boch´in liemikulhoon. Kulho on liian kaunis pidettäväksi astiakaapissa, joten se pääsi nyt kunniatehtävään. Suojasin sen kuitenkin toisella astialla, ettei siihen jää makua mullasta :)
Katsotaan nyt sitten saanko nämä kukat säilymään jouluun asti....
Riikka1 kommentti:

  1. PS. Kävin tänään kukkakaupassa ostamassa meidän 3veen perhepäivähoitajalle joulukukan ja kukkakauppias sanoi, ettei amaryllistä eikä hyasinttia tarvitse kastella ollenkaan, sipuli pitää sen tarpeeksi kosteana. Eli taidan sitten pestä nuo mullat ja leikata juuret kokonaan, niin näyttävät purkit siistimmiltä...

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...