lauantai 11. elokuuta 2012

Tulta terassille


Spot - ulkotulisija
Valmistaja Harrie LeendersOlin todella tyytyväinen, että lähdin Tampereen asuntomessuille. Reissu virkisti sisustusmieltä kummasti. Vaikka otti kyllä niiiiin päähän, kun kameran akku loppui jo toisessa kohteessa, strömsöhön terveisiä vaan taas ;) Olin ihan unohtanut huoltaa sen tärkeimmän asuntomessuilla tarvittavan tarvikkeen. Se toiseksi tärkein, sateenvarjo, oli mukana. 

Otin sitten kuvia iPhonella, mutta en ole niitä ehtinyt koneelle laittaa, joten tässä nyt muutama kuva terassitulisijasta. Olemme jotain tulisijaa meidän kotiterassille miettineet, mutta emme ole päässeet ideointia pidemmälle. Tässä olisi tyylikäitä vaihtoehtoja. Jos kiinnostuit Leendersin tulisijoista, ainakin yhden kotimaisen jälleenmyyjän löydät klikkaamalla tästä!


Cube by Gardenfire.se

En aio myöhemminkään kirjoitella mitään mahtavaa messuselostusta, vaan laitan mua kiinnostaneet yksittäiset ideat ripotellen pitkin syksyä. Monet muut blogit ovat ansioituneesti messuista kirjoittaneet, kuten Sisustus ja sepustus, klikkaa tästä! Soilen blogin messuseloste on kyllä kattava, taitaa olla kuvia ja sepustusta joka kohteesta, mutta vielähän sinne messuille itsekin ehtii, mene ihmeessä! 


1 kommentti:

  1. moi,

    harrie leenders maahantuoja ja myyjä on Procat Oy -- linkki johon nyt ohjautuu on virolainen -- tietysti jos kotimaa on Viro.

    -aurinkoisin terveisin, Rami-

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...