maanantai 6. elokuuta 2012

Huvilan makuuhuone
Toteutumattomat sisustussuunnitelmat, Vol 2.

Tässä lisää näitä ensi kesään siirtyneitä sisustusprojekteja, tällä kertaa meidän makuuhuone huvilalla:
- tuo tuoli on jo odottanut muutaman vuoden kyytiä jonkun muun huusholliin tai kirpparille... Anyone?? (Siinä on kyllä tahra/laikku, jota en ole yrittänyt poistaa...) Ei koskaan pitäisi raahata vanhoja huonekaluja väliaikaisratkaisuksi mökille tai huvilalle, sillä ne tuppaavat jäämään pysyviksi.

- tilalle tulisi työpöytä ikkunan eteen, niin voisin katsella merelle kun bloggaan, eikä tietokone veisi tilaa keittiön ruokapöydällä ;) Me siis asumme huvilalla osan vuodesta, joten työpöytä tulisi meidän molempien todelliseen työkäyttöön

- tuo maalattu sivuseinä on jo muutaman vuoden kaivannut täytettä, mutta koska mulla on mielessä monta ideaa, niin en ole sitten niistä toteuttanut vielä mitään (ja jotenkin tykkään tyhjistä seinistä, ne inspiroi)

Nyt saat auttaa mua ja sanoa mielipiteesi! Mikä on sun mielestä parasta vaihtoehtoa alla olevasta listasta? Tai kerro oma ideasi, ehkä toteutamme sen! Tai sitten käyn nuo kaikki vaihtoehdot läpi seuraavan kymmenen vuoden aikana, ei ainakaan sisustuspuuha lopu kesken...

Kuvittele siis se työpöytä tuohon kaukoputken kohdille ikkunan eteen ja nojatuoli pois:

1) Seinän täydeltä kirjoja, niitä meillä on paljon ja niille ei ole mitään loogista paikkaa meillä kotona. Tuohon sopisi sellaiset "näkymättömät hyllyt", joiden päälle kirjat kasataan pinoihin.

2) Yksi ISO taulu, kuvana jokin mun ottamista merikuvista tai lapsista kesäinen rantakuva

3) Tauluseinä, jossa useita tauluja asetelmana, samat aiheet kuin yllä, seassa enemmän perhekuvia

4) Kunnon katseenvangitsija tapetti, väriä ja kuviota (ei kyllä sopisi huvilan muuten niin hillittyyn linjaan, mutta MISSÄ mä saan sitä villiä tapettia kun ei sellainen sovi meille kotiinkaan?? :)) No joo, villi ja villi, kyllähän sellaisen tyyliin sopivan "villin" varmasti löytäis jos lähtisi etsimään, mutta mulla ei ole tässä nyt ehdotuksia, en ole ehtinyt tapettikaupoille moneen kuukauteen, ihan jo tapettirullariippuvuus iskee! Netin kuvista mä en saa jotenkin mitään irti, pitää nähdä livenä tapettien värit ja sävyt.

5) Maalaisi siihen itse jotain..? Meriaiheista..? Piirtoheittimen avullahan saa helposti itse maalattua seinäkuvia. Mutta on kyllä varottava kuva-aiheen kanssa, ettei seinästä tule lastenhuonefiilistä tai mieleen joku ravintola tai pub :)

6) Hyllyjä vanhoista, ulkona harmaantuneista laudoista ja ajopuista, sommittelisi niitä eri tasoihin

7) Meillä on paljon vanhoja puutyökaluja, joista saisi sommiteltua seinälle hienon kollaasin (sopisi paremmin kotiin nikkarinhuoneeseen, mutta täällä ne tulisi paremmin esille)

8) Vanhat airot, verkko ja/tai muuta vanhaa kalastusrekvisiittaa seinälle

9) Meiltä löytyi vanha String-hylly, kaksi hyllyosaa vierekkäin, se oli kotona vanhassa nikkarinhuoneessa ja oli toiminut edellisten omistajien maalipurkkien varastohyllynä. Siitä saisi pienellä entisöinnillä hienon.

10) Sinun ehdotuksesi?? Jään innolla odottamaan sun mielipidettä tai ideoita!


1 kommentti:

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...