torstai 2. elokuuta 2012

Huvilan eteinen, eikä taas mennyt niinkuin...


Eli toteutumattomat sisustussuunnitelmat, Vol 1.
Kun työt alkaa kesäloman jälkeen tulee miettineeksi kaikkia niitä rakennus-, remontti- ja sisustusprojekteja, jotka oli aikonut kesällä tehdä, mutta syystä tai toisesta ne jäivät tekemättä. Tässä nyt muutaman postuksen verran minun toteutumattomia sisustussuunnitelmia meidän huvilalta. Nämä jutut jäivät tekemättä, mutta tuli sitten tehtyä jotain muuta. Ja onpahan ensi kesäksi vielä puuhaa. Muistan lukeneeni jostakin lehtijutusta jonkun sanoneen että "nyt on koti valmiiksi sisustettu". Hienoa! Milloinkahan se olisi todellisuutta meillä, aina on jotain keskeneräistä - taidan nauttia siitä :) Onko sulla kodin sisustus jo "valmis"?

Muistatko, kun kerroin, että meidän huvilan eteinen kaipasi mattoa ja naulakkoa? Matoksi kulkeutui kotoa kirpparilöytöni räsymatto, se on ollut ihan toimiva ratkaisu. Syksymmällä kunnon eteismatto keräisi kyllä luonnonroskat paremmin. Mutta naulakko puuttuu seinältä edelleen. Se on jo katsottu valmiiksi, vanha puunaulakko, maalattu jo valkoiseksi, mutten uskalla sitä ruuvata seinään. Syy: eteiseen on suora näkyvyys olohuoneen sohvalta, joten en haluaisi näkymää pilata naulakolla, jossa roikkuu, meidän perheen tavat tuntien, suuri sekalainen kokoelma ulkotakkeja ja muuta ripustettavaa rekvisiittaa. Joten pelkistetyllä eteisen sisustuksella mennään ainakin toistaiseksi.


Sorry my English readers, I have a huge meltdown in my brain after the summer break and don't have enough vocabulary to write in English yet, soooo...you just have to enjoy the photos for a while :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...