perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ullanunelma


Photo by Riikka


Kävin muutama viikko sitten ystäväni kotona Ullanunelma -tuote-esittelyssä. Esittelijällä oli mukanaan toinen toistaan tarpeellisempia välineitä onnistuneisiin leivonnaisiin! En ollut edes tiennyt millaisia apuvälineitä sitä löytyisi, jotta kakuista tulisi komeita ja ainakin kauniita katsella. 

Kävin viime kesänä Ullanunelmien kaupassa Tampereella. Silloin hamstrasin numero- ja kirjainmuotit, ja muuta hauskaa leivontatilpehööriä, joten tilasin tällä kertaa vain erilaisia muffinssivuokia, kuten nämä kuvan vapunväriset vuoat. Jos haluat kurkistaa millaisia leivontatarvikkeita olisi tarjolla, pääset Ullanunelman nettikauppaan tästä!

Ulla Svensk on jo vuosia ollut "guruni" leivontarintamalla. Hyllystäni löytyy kaksi hänen kirjoittamaansa kakku- ja leivontakirjaa, joiden reseptejä ja ideoita olen ahkerasti käyttänyt. Aiotko sinä leipoa munkkeja vapuksi? Pääset Ullan Elämä makeaksi -blogin munkkiohjeeseen tästä!

Jos munkkien paistaminen tuntuu työläältä, niin nopeat ja ihanat sitruunamuffinssit ilahduttavat vappupöydässä varmasti! Niiden salaisuus on Fazerin sitruunajugurttisuklaa. Pääset Leipurittaren muffinssiohjeeseen tästä! 

Maistuvaa viikonloppua!
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...