lauantai 17. marraskuuta 2012

Valoa pimeyteen

Talomme kadunpuoleisella seinustalla on vanha ulkolamppu, jonka sähkömies korjasi toimivaksi talon remontin yhteydessä. Nyt se valaisee joka ilta ohikulkijoiden matkaa lämpimällä keltaisella valollaan.


Tänä viikonloppuna aiomme ottaa varaslähdön jouluun, ja aloittaa joulutunnelman luominen. Nyt on hyvää aikaa tuoda joulukoristeet sisälle varastosta, koska seuraavina viikonloppuina onkin muuta ohjelmaa. Laitamme ainakin paperitähtivalot ikkunoihin.

Anu Harkin uudessa Koto -lehdessä oli idea vanhojen (vääränväristen) joulukuusenpallojen tuunaamisesta koristeteipillä, sitä voisi vaikka kokeilla, sillä toin teippejä Kööpenhaminan reissulta.

Ja työkaverini kertoi jouludrinkistä, jossa oli puolet jääkaappikylmää glögiä ja puolet mansikkaista Fresita -kuohuviiniä. Eli näillä "eväillä" tänä viikonloppuna ;)

Idearikasta viikonloppua,
Riikka

2 kommenttia:

 1. Hei Riikka! Kiva kun löysit blogini, ja kiitos samoin, aivan ihana blogi sinulla!!! Pähkäilin tovin jos teidän talo sijaitsee Kokkolan v-kaupungissa tai jossain muualla, mutta selvis lopulta että asustelet Uudessakarlepyyssä :). Huh kuinka kaunis talo JA mökki teillä, niin kodikasta!
  Pihalamppu näyttää upealta, kiva että saitte sen toimimaan!

  Terveisiä täältä 30km päästä ;)!

  VastaaPoista
 2. :) Kiva kun ehdit tulla "kylään", mukava löytää uusi blogituttu näinkin läheltä ;) Kiitos palautteesta, sitä on aina hienoa saada!

  Sähkömies näki todella vaivaa, että sai tuon ulkolampun toimimaan, ja kyllä me ollaan oltu kiitollisia :)

  Mukavaa uuden viikonalkua sinne!
  Riikka

  VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...