sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Joulufiiliksissä

Olen ollut viime viikon superkiireinen ja siinä tohinassa blogin kirjoittaminen on jäänyt, antakaa anteeksi! Asiaa kyllä olisi, muttei aikaa, ja yöunistani en suostu tinkimään :)

Miten sun viikko on mennyt, joko olet innostunut joulukoristeista..? Nyt kun lumet ovat sulaneet, en ole ihan niin joulufiiliksissä, mutta ajattelin kyllä aloittaa joulujutut tänä syksynä aiemmin kuin ensimmäisenä adventtina. Kävin Plantagenissa yks ilta, ja siellä oli tyylikkäitä, melko isoja, betonisia vuohipukkeja (en löytänyt niistä kuvaa Plantagenin sivuilta). Teki mieli kantaa niitä lauma kotiin, mutta maltoin mieleni. Ehkä joudun kuitenkin hakemaan muutaman ens viikolla, sen verran ne jäivät mieltäni askarruttamaan ja ne sopisivat meidän ulkoportaille, jossa ei tänä syksynä ole ollut mitään syysistutuksia tai koristeita johtuen kiireistäni.
Kävin perjantaina viisaudenhampaan poistossa, joten tässä on viikonloppu mennyt siitä kidutuksesta toipumiseen :) Vaasassa on alkamassa iso sisustusprojekti, mutten ole jaksanut muuta kuin ajatella asiaa, mitään varsinaisia piirustuksia en ole vielä tehnyt, vaikka intoa ja ideoita olisikin.

Katselin ajankuluksi valokuvia viime joululta, niitähän en ole postannut, koska aloitin blogin vasta helmikuussa, joten tässä yksi otos, takka pelkistetyssä jouluasussa. Tänä vuonna aion tehdä jotain runsaampaa talviasetelmaa. Lähikuvia noista kynttilöistä ei valitettavasti ole, niissä on numerot 1-4 rautalangasta väännettynä, ja ne on sidottu tavallisella punaisella pakettinarulla kiinni kynttilään, vähän väriä tuomaan. Tuosta roikkuvasta oksakynttilakranssista näet lähikuvat klikkaamalla tästä aiempaan postaukseeni. Taidan ottaa buranan tähän päänsärkyyn ja käpertyä sohvalle katsomaan viikolla
ajastamiani kaiken maailman sisustusohjelmia ja aina yhtä pirteän Rachel Rayn -hömppäohjelmaa, 
sillä aikaa kun muu pesue on sählyturnauksessa.

Sohvan pohjalta raportoi,
Riikka :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...