lauantai 24. marraskuuta 2012

Joulu tulee, oletko valmis?

Joko teillä näkyy lähestyvä joulu sisustuksessa? Tasan kuukauden päästähän on jo jouluaatto!

Me toimme varastosta joulukoristelaatikot jo viime viikonloppuna sisälle. Kaivelin niistä esille lähinnä talvisia sisustusjuttuja, jätin vielä ne joulunpunaiset ja tonttumaiset koristeet pikkujouluviikonlopulle. Täällä Pohjanmaalla, en ole kyllä ihan varma kuinka laajasti, vietetään pikkujoulua joulukuun ensimmäisenä lauantaina, mikä tarkoittaa että tonttu käy koputtamassa ovelle ja jättää pienet paketit perheen lapsukaisille. Silloin on tapana myös leipoa pipareita ja viettää muutenkin lasten kanssa pikkujoulua perhepiirissä. Joten silloin pääsevät ne tontutkin koristamaan meidän huushollia.

Laitoin alakerran olohuoneen arkkupöydälle Ikeasta muinoin ostetun lampaantaljan. Painavat Bruka Designin rautaiset kynttilänjalat, jotka hankin vaasalaisesta Sisustus Säteestä, pysyvät sen päällä hyvin pystyssä, vaikken pöytäkynttilöitä poltakaan kun meidän 3vee on hereillä. Tuo pähkinäkulhokin on oikeasti kynttilänjalka. Se on sen verran syvä, että toimii kulhonakin, kuten nuo muutkin kynttilänjalat. Vanha puinen pähkinänsärkijä tuli talomme mukana, mehän ostimme vanhan hirsitalomme irtaimistoineen.

Olen katsellut muiden blogien jouluvalmisteluja. Mieleeni on tullut, että kuinkahan moni enää ostaa jouluisia sisustus- ja leivontalehtiä, kun netistä saa joulun kuvamateriaalia niin paljon? Minä ainakin ostin viime viikolla muutaman joululehden, miten sinä?

Kiireettömiä jouluvalmisteluja toivotellen,
Riikka :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...