sunnuntai 9. syyskuuta 2012

POMP DE LUX
Tanskalainen Pomp de Lux -lastenvaatemerkki rantautui vihdoinkin Suomeen ja on pyörinyt jo hetken lastenvaatebloggaajien postauksissa. Pitihän sitä itsekin katsoa vaatemerkin kotisivuilta syksy-talvi 2012 katalogi, jonka näet klikkaamalla tästä! Tyyli on romanttista ja värit neutraaleja. Yksityiskohtia ja jujua suunnittelussa, mieleen tulee lähinnä Zaran lastenvaatemallistot, joista tykkään todella paljon ja niitä löytyy meidän lasten vaatekaapeista.

Pomp de Lux -vaatteet saa webshopista, mutta itse haluan hipelöidä vaatteita ennen ostopäätöstä, joten tänään pääsin vihdoinkin vaatemerkin esittelypartyyn, kiitos Isabel kun järjestit!

Miedän 9vee oli haltioitunut vaatteista, kuten itsekin, ja olisimme kantaneet ne kaikki kotiin, jos hinnasta olisi päästy sopimukseen. Vaatteet olivat tyylikkäitä ja ajatuksella tehtyjä, mutta olin ehtinyt ostaa meidän lasten syysvaatteet jo aiemmin eli en ollut suurshoppailuaikeissa. Päädyimme pitkän neuvottelun jälkeen 9veen kanssa tilaamaan vain kuvan mustan EVITA SKIRT -hameen, sitä voi käyttää monipuolisesti joulunajan juhlissa eri yläosien kanssa. Nyt kun tiedän merkin hyvän laadun ja mainion tyylin, voin ostaa sitä netistä kesäksi ja ensi syksyksi, jos en sitten kotiesittelyä pistä pystyyn...Meidän 3vee olisi näyttänyt coolilta tässä toppaliivissä (mutta sen käyttökerrat ovat niiiiin vähissä loppujen lopuksi, kun emme kaupungilla pyöri kovinkaan usein...)


Mutta toppapukua käytetään joka päivä, sen pitää olla hyvä. Kokeilin meidän 3veelle tätä RUFUS SNOWSUIT -pukua, mutta se oli jotenkin niin pussi meidän laiheliinille, koska vyötäröllä ei ollut kiristysnauhaan. Muuten puku oli kyllä hieno ja kunnollinen, eli tuulen- ja vedenpitävä teipattuine saumoineen.Miksi mun phonen kuvasta tuli sininen kun puku oli täysin musta..? Muutenkin noi mun ottamat kuvat esittelystä olivat jotenkin sumuisia, eli käykää katsomassa Pomp de Luxin kotisivuilta kunnon kuvat ihanista vaatteista!Kaiken kaikkiaan olin todella tyytyväinen Pomp de Luxin laatuun ja ideoihin, minusta tulee varmastikin merkin fani :) On hauska löytää uusia kivoja juttuja arkisiin asioihin, kuten vaatteisiin!


Iloa alkavaan arkiseen viikkoon,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...